logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共49
(5人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 49

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   民歌及音樂活動
     2005.07.24 & 08.28 - 原音 2005 Acoustic Band Competition
無發表權

| 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
William
發表時間: 2005-07-08 00:12
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2004-05-11
發表數: 210
Re: 原音 2005 Acoustic Band Competition

Wai gor,

how abt we group together ?

Uncle William
yck2wyip
發表時間: 2005-07-08 01:16
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2004-07-20
發表數: 122
Re: 原音 2005 Acoustic Band Competition
報名就要快喇! deadline 7月10日。

----------------
^_^ 葉校長

whitehorse
發表時間: 2005-07-08 13:25
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-13
發表數: 2030
引文:

William 寫道:

Wai gor,

how abt we group together ?

Uncle William

William唔好開我玩笑嘞,不而你同Tony組隊參加,三甲必入啦!

回望過去,珍惜現在,展望將來!
青韻老餅舊組員
白馬
網頁:YouTube Link

PPM
發表時間: 2005-07-08 22:42
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-10
The Comma, 請問報名了嗎??

阿添
發表時間: 2005-07-11 00:06
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4325
引文:

PPM 寫道:
The Comma, 請問報名了嗎??

PPM:

報鰴漶A有Kenneth, Iris, Fion, Ivy和我5名組員,隊名求其叫做"CW",直係Ching Wan縮寫,唔係"WC"。

重有兩星期,歌是新選的,尚未練過,所以目標只是希望入到Final喇。

"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

Kenneth
發表時間: 2005-07-11 08:08
版主
發表數: 490
好緊張ar......
好驚ar.......
好滕雞 ar........

somewhere over the rainbow

chrishui
發表時間: 2005-07-11 10:44
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-21
發表數: 1239
CW, add oil ah~~~~~~~
sammy
發表時間: 2005-07-11 12:12
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-14
發表數: 456
Dear CW,
Which song are you going to sing for the competition? I am going to support you all if you can enter the final!
Sammy.

sammy

whitehorse
發表時間: 2005-07-11 17:27
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-13
發表數: 2030
阿添,Kenneth, Iris, Fion和 Ivy,畀啲心機,我哋有好多人支持你哋,一於Final見啦!其實我嘅英文縮寫都係CW,CW加油呀!

回望過去,珍惜現在,展望將來!
青韻老餅舊組員
白馬
網頁:YouTube Link

PPM
發表時間: 2005-07-11 21:02
青韻典堂級民歌好友

報鰴漶A有Kenneth, Iris, Fion, Ivy和我5名組員,隊名求其叫做"CW",直係Ching Wan縮寫,唔係"WC"。

重有兩星期,歌是新選的,尚未練過,所以目標只是希望入到Final喇。

Good la, 出去同人"格" 下, 不過學你話齋, 可以觀摩, 又有機會識到樂友呢! ADD OIL.

« 1 2 (3) 4 5 6 ... 18 »
| 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權