logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共40
(4人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 40

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   結他講場
     集體訂購Farida吉他, 有興趣網友請留聯絡
無發表權

| 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
sonar
發表時間: 2007-04-10 22:29
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-04
發表數: 664
Re: 集體訂購Farida吉他, 有興趣網友請留聯絡
嘩. 我都鐘意Yamaha LL16 阿!
Christine
發表時間: 2007-04-10 22:33
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-10
發表數: 760
引文......
[買琴同琴藝精不精跟本冇關係, 同口袋有冇錢就好有關係.

初階最好找按弦容易, 音量充足就可以, 價錢相宜重好.
Farida D-10N, 應該可以同時滿足這三個願望.
若果集體訂購成功的話, 應該會係一個非常開心的價錢.]

--------------------------------------------------------------------------

嘻嘻 ~~ 我 .. 我 .... 我 ......

---------------------------------------------------------------
Dear E.E.,
哇~卡~卡~我...地....地........一齊落水啦! 海軍與水兵一齊彈D-10N.......
一齊10下10下囉~~~

----------------
\(^o^)~音符樂韻樂音q(^o^)p樂聚同好同樂~(^o^)/
"合皮佐型, 合皮威亭"~歡迎
http://w1.oekakies.com/p/minami03/p.cgi
http://hk.myblog.yahoo.com/pownn2006

patrick
發表時間: 2007-04-11 00:17
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-28
發表數: 710
哈哈哈, 10 吓10 吓都俾妳諗到! 咁就真係要10 番吓咯.
colacat
發表時間: 2007-04-11 11:32
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2006-02-10
發表數: 270
我唔識睇 d spec 添.

乜骨物骨乜板物板, 我都唔知佢係乜水....

e.e.
發表時間: 2007-04-11 22:39
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-26
發表數: 656
引文:

Christine 寫道:
引文......
[買琴同琴藝精不精跟本冇關係, 同口袋有冇錢就好有關係.

初階最好找按弦容易, 音量充足就可以, 價錢相宜重好.
Farida D-10N, 應該可以同時滿足這三個願望.
若果集體訂購成功的話, 應該會係一個非常開心的價錢.]

--------------------------------------------------------------------------

嘻嘻 ~~ 我 .. 我 .... 我 ......

---------------------------------------------------------------
Dear E.E.,
哇~卡~卡~我...地....地........一齊落水啦! 海軍與水兵一齊彈D-10N.......
一齊10下10下囉~~~

嗚 ....... 我..我...口袋冇錢了,壞左兩部冷氣,要買冷氣。

My blog.
http://www.hkflash.com/diary/diary.asp?id=floret

patrick
發表時間: 2007-04-11 22:58
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-28
發表數: 710
哎吔, 咁大劑呀...
Kenneth
發表時間: 2007-04-11 23:25
版主
註冊日: 2003-12-10
發表數: 490
aiya.
我都有d 手僅..

因為..

Country Garden - 2007

hahaha....

somewhere over the rainbow

阿添
發表時間: 2007-04-11 23:36
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4324
引文:

Kenneth 寫道:
aiya.
我都有d 手僅..

因為..

Country Garden - 2007

hahaha....

Oh... IC..haaha... Spent all your money on this? It's difficult to get it wor..haha..

"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

sampson
發表時間: 2007-04-12 18:16
青韻是我家!
註冊日: 2004-01-04
幾時可以落柯打呀

Sampson
阿東
發表時間: 2007-04-12 18:48
網站管理員
註冊日: 2003-12-16
發表數: 491
引文:

sampson 寫道:
幾時可以落柯打呀

Sampson

Sampson邊個Model合你心意, 先落定意向單,
下星期和廠家初步接洽, 應該會有大約訂價,
到時會電話聯絡各位, 落實訂單和付款事宜.

吾人粵語 天籟九聲

« 1 2 (3) 4 5 6 ... 8 »
| 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權