logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共25
(1人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 25

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   音樂自由講
     林志美 - 愛是不保留
無發表權

樹狀顯示 | 舊的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
chris180
發表時間: 2004-05-12 17:52
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2004-05-12
Re: 我信愛是恆久
首歌好正~
個日睇呢出戲睇到想喊呀....
keith
發表時間: 2004-04-30 21:31
版主
註冊日: 2003-12-10
Re: 我信愛是恆久
Christine...

幾時可以聽下妳自彈自唱...... 個譜係咪好易彈呢!

基夫小朋友
Christine
發表時間: 2004-04-30 15:46
青韻是我家!
發表數: 760
我信愛是恆久
Dear Lydia,
妳貼出o既鋼琴版本好動聽~~~正!

呢首曲o既旋律好悅耳, 但由於唔係教友, 都係喜歡基夫貼出係婚禮上用o既另一版本"我信愛是恆久"o既歌詞!

已將基夫o既"結他浦"跟貼出o既歌詞收起慢慢學........(o殊~~自用架咋!! 千祈唔好告發我喎~*c*!)
Lydia
發表時間: 2004-04-30 13:27
網站管理員
發表數: 820
Re: 林志美 - 愛是不保留
今日我的朋友forward這個鋼琴演奏版,大家有興趣的話就去睇一睇啦~~~
http://www.komusic.net/eric/mysong_loveis.htm

----------------
^Lydia^

esther
發表時間: 2004-04-30 12:21
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-21
發表數: 158

昨天晚上,在朋友的婚禮上為他們選唱了《我信愛是恆久》這首歌,朋友聽得感動落淚!我也被這氣氛所感染,而深受感動,這晚讓我很難忘!

再次謝謝Keith提供的《我信愛是恆久》的歌詞版本。

阿添
發表時間: 2004-04-30 00:55
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4325
Keith,

果然係:
快,靚,正!

多謝,已放入檔案處供大家下載分享。

http://cwfolknet.com/html/modules/mydownloads/singlefile.php?cid=31&lid=13

"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

keith
發表時間: 2004-04-29 02:53
版主
小弟第一次試用guitar pro做歌.....做得不好請見諒.....
呢隻確係好歌一首....簡單melody....結他初班都可以彈....(唔識就搵呀tim啦)

六線譜 PDF file 愛是不保留.pdf
goodlocky
發表時間: 2004-04-27 20:23
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2004-02-10
發表數: 5
網主 添
我想請問你有無 愛是不保留 的 guitar pro solo 阿 ??
好想要阿!!
kevinwmak
發表時間: 2004-04-27 09:33
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2004-04-27
發表數: 1
Both versions are very nice! Thank you for the guitar chord!
型kenneth
發表時間: 2004-04-18 01:01
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2004-04-15
i saw it!! thx
« 1 2 (3) 4 »
樹狀顯示 | 舊的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權