logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共23
(6人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 23

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   結他講場
     有無人識Eric Chan (Sonar)???
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
siusiucow
發表時間: 2010-10-27 21:29
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2010-10-25
有無人識Eric Chan (Sonar)???
我之前一直都想搵佢學結他....但由於當時情況唔許可....

但係而家多返d 時間,想搵返佢學結他....但係佢電話又改左...homepage 又delete 埋....係唔係已經唔再教結他呢???

請問有無人可以幫到我呢????
阿東
發表時間: 2010-10-27 22:10
網站管理員
註冊日: 2003-12-16
發表數: 491
Re: 有無人識Eric Chan (Sonar)???
2010-10-24 http://www20.uwants.com/viewthread.php?tid=10953967
你似乎真係好找Sonar??

----------------
吾人粵語 天籟九聲

sonar
發表時間: 2010-10-29 01:12
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-04
發表數: 664
Hi Siusiucow,

i'm Sonar. yes. i stop teaching guitar for 3 years already. but you can still contact me by email musemuse@live.com if u really interested to learn from me.

Regards
Eric Sonar ~

引文:

siusiucow 寫道:
我之前一直都想搵佢學結他....但由於當時情況唔許可....

但係而家多返d 時間,想搵返佢學結他....但係佢電話又改左...homepage 又delete 埋....係唔係已經唔再教結他呢???

請問有無人可以幫到我呢????
lanno
發表時間: 2010-11-04 18:10
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-03
發表數: 642
Hey Sonar:

You still have time for that???

hahah

Lanno
siusiucow
發表時間: 2010-11-07 18:01
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2010-10-25
seems like no
he didn't reply my respone
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權