logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共35
(8人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 35

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   民歌會談室
     新人報到! 大家好~ (特別係向webradio時代的朋友)
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
himmy
發表時間: 2005-01-06 10:51
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2005-01-06
新人報到! 大家好~ (特別係向webradio時代的朋友)
先向大家問句好~

再送大家一個

----------------

聽民歌啦香港人~

Lydia
發表時間: 2005-01-06 11:59
網站管理員
註冊日: 2003-12-10
發表數: 820
Re: 新人報到! 大家好~ (特別係向webradio時代的朋友)
Dear Himmy,

好開心係度見到你呀. 得閒多d留言啦~~~

^Lydia^

Dolphin
發表時間: 2005-01-06 12:31
已經開始識到一些青韻民歌好友。
註冊日: 2004-04-25
發表數: 41
Re: 新人報到! 大家好~ (特別係向webradio時代的朋友)
Woo~~
himmy哥哥哇....
好耐冇見..
別來無恙嘛?
唔知幾時先可以見你呢

himmy
發表時間: 2005-01-06 12:46
初到青韻,請多多指教!
呵呵~
妳近來又好嘛?

聽民歌啦香港人~

PhantomGTR
發表時間: 2005-01-06 21:59
版主
註冊日: 2003-12-09
發表數: 1325
Hello, Himmy兄!
himmy
發表時間: 2005-01-06 22:49
初到青韻,請多多指教!
你都好呀~ Phantom^^

聽民歌啦香港人~

Daniel
發表時間: 2005-01-06 23:23
已經開始識到一些青韻民歌好友。
註冊日: 2004-05-30
Hello, himmy ! Do you remember me ?
Christine
發表時間: 2005-01-06 23:52
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-10
發表數: 760
Dear Himmy,
老友黎報到喇~~你好呀~~~~(^o^)/

\(^o^)~音符樂韻樂音q(^o^)p樂聚同好同樂~(^o^)/
"合皮佐型, 合皮威亭"~歡迎
http://w1.oekakies.com/p/minami03/p.cgi
http://hk.myblog.yahoo.com/pownn2006

e.e.
發表時間: 2005-01-07 00:02
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-26
發表數: 656
Hello Himmy,好高興呢度見番你呀。

My blog.
http://www.hkflash.com/diary/diary.asp?id=floret

himmy
發表時間: 2005-01-07 00:16
初到青韻,請多多指教!
me2啦~

Daniel,有印象呀,雖然唔係話十分十分記得~

聽民歌啦香港人~

(1) 2 3 »
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權