logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共17
(2人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 17

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   網友談天室
     個網近排好泠清
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
homehomehome
發表時間: 2007-04-13 00:08
已經開始識到一些青韻民歌好友。
註冊日: 2007-02-06
個網近排好泠清
唔知點斛上親蟑蚨麚ㄕn泠清.其實個綱都有幾年歷史啦.好似無Й人氣咁.好灰......睇番的帖.真係嚇親.居然有d已r幾年前.my god..大家可唔可以多些上網及發帖呢.真係好泠清.....加油啊
阿添
發表時間: 2007-04-13 00:58
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4325
Re: 個綱好泠清
Yeah. Even our core members seldom log in and write. haha... That's the case.

Do anyone want to be one of our forum managers to help promotion?

----------------
"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

sonar
發表時間: 2007-04-13 11:08
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-04
發表數: 664
大家都係CDrom or DVDrom 麻..

最近發現淨係Happy Birthday先最多人即刻reply law... 就會發現其實衣度不停有人上黎.. 只係穩形左..

仲有另一個發現.. 就係唔多見新members發言.. 我估 d 人入黎都係想搵下歌譜.. 攞完就走個隻呢..
阿添
發表時間: 2007-04-13 14:01
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4325
哈哈,哩度朋友都成日見,有乜不如出來傾仲好,所以少在這裡作音樂分享都幾正常吧。

而作為管理的我自從搬屋之後亦小夜晚回家上網,相片同檔案亦小更新喇。

既然咁多朋友上網找譜,我得閒我就更新一下,方便樂友喇。

"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

lanno
發表時間: 2007-04-13 14:14
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-03
發表數: 642
Tim:

Don't worry la, due to holiday ma.. everybody away ar..

Lanno
lanno
發表時間: 2007-04-13 14:30
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-03
發表數: 642
Oh.. again! talking about 泠清, I really miss our good old days with lots of friends like Chirs, PPM, Sim, who gave us lots of good video and music posted. Hey! Where are you guys gone? calling calling 007... Wanted!

Lanno

sum
發表時間: 2007-04-13 20:59
青韻是我家!
註冊日: 2004-07-17
Yeah, this site used to have a lot of discussions and gossips. Where are they now?
whitehorse
發表時間: 2007-04-13 21:48
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-13
發表數: 2030
咁就要大家齊齊出點力,有好炴N要發表多齱A吸引大家回應同討論,等我都要M多灡ぁ!

回望過去,珍惜現在,展望將來!
青韻老餅舊組員
白馬
網頁:YouTube Link

Sim
發表時間: 2007-04-13 21:57
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2004-04-28
唔駛log in可以睇post可能會好d,
因為有時係睇到post先有動力回應。
家陣要log in, 多左重功夫。
家陣咁多網, 好易唔想log in就去左第二度,唔記得返來

sum
發表時間: 2007-04-13 23:21
青韻是我家!
註冊日: 2004-07-17
Agreed with Sim. 唔駛log in可以睇post會好d.

引文:

Sim 寫道:
唔駛log in可以睇post可能會好d,
因為有時係睇到post先有動力回應。
家陣要log in, 多左重功夫。
家陣咁多網, 好易唔想log in就去左第二度,唔記得返來
(1) 2 »
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權