logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共17
(4人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 17

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   網友談天室
     2006.8.26 - 8.27 青韻節拍營 2006
無發表權

樹狀顯示 | 舊的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
Lydia
發表時間: 2006-08-28 19:48
網站管理員
註冊日: 2003-12-10
發表數: 820
Re: 2006.8.26 - 8.27 青韻節拍營 2006
chrishui
發表時間: 2006-08-28 18:33
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-21
發表數: 1239
Re: 2006.8.26 - 8.27 青韻節拍營 2006
輕輕鬆鬆﹐玩左兩日﹐不過累得要命﹐死啦﹐唔通真係老左。
PPM
發表時間: 2006-08-28 16:52
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-10
咦, Floreance妹, 似乎10月中都有wor, 仲可以燒洐僕K~

----------------

阿添
發表時間: 2006-08-28 00:02
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4324
睇相喇!

http://cwfolknet.com/html/modules/news/article.php?storyid=179

"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

chrishui
發表時間: 2006-08-25 16:19
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-21
發表數: 1239
引文:

Fion 寫道:
引文:

chrishui 寫道:
請問個日我地幾點鐘﹐會係邊到等呀﹖

Chris,

8月26日 - 2:30pm 西貢碼頭282號巴士站集合

Fion

Thanks Fion,

C U all tomorrow.
lanno
發表時間: 2006-08-25 14:37
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-03
發表數: 642
引文:

阿添 寫道:
各位朋友,

我們尚有兩個位,有興趣來參與我們這個好鬼可玩的周年結他Camp就向Lydia報名喇。 遲齯JCamp都無所謂咖!

引文:

Lydia 寫道:
各位,

今個星期六日又係我地青韻一年一度的青韻節拍營了.

青韻節拍營 2006
地點 : 香港青年協會賽馬會西貢戶外訓練營
地址 : 西貢大網仔路256 地段
時間 : 26 Aug 06 - 27 Aug 06
名額 : 24人
費用: $120.00, $160 (非青協會員)

營地之交通安排可參考下列網址:
http://www.hkfygotc.com/otc/modules/news/article.php?storyid=7

現巳報名參加的朋友如下:
Florence,Tim,Ivy,Tung,Fornia,Lydia,Fion,Iris,Kenneth,Sammy,Anita,利口樂,Carmen,E.E.,Christine,Michael叔叔,Rod哥,PPM,Chris,Sampson,Derek

由於尚有3個名額,有興趣同我地一齊玩番餐的青韻網友可以在此留言報名.

Sorry let you guys know my Visa "Rejected".
阿添
發表時間: 2006-08-25 01:10
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4324
各位朋友,

我們尚有兩個位,有興趣來參與我們這個好鬼可玩的周年結他Camp就向Lydia報名喇。 遲齯JCamp都無所謂咖!

引文:

Lydia 寫道:
各位,

今個星期六日又係我地青韻一年一度的青韻節拍營了.

青韻節拍營 2006
地點 : 香港青年協會賽馬會西貢戶外訓練營
地址 : 西貢大網仔路256 地段
時間 : 26 Aug 06 - 27 Aug 06
名額 : 24人
費用: $120.00, $160 (非青協會員)

營地之交通安排可參考下列網址:
http://www.hkfygotc.com/otc/modules/news/article.php?storyid=7

現巳報名參加的朋友如下:
Florence,Tim,Ivy,Tung,Fornia,Lydia,Fion,Iris,Kenneth,Sammy,Anita,利口樂,Carmen,E.E.,Christine,Michael叔叔,Rod哥,PPM,Chris,Sampson,Derek

由於尚有3個名額,有興趣同我地一齊玩番餐的青韻網友可以在此留言報名.

"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

lanno
發表時間: 2006-08-23 19:59
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-03
發表數: 642
引文:

adamchow 寫道:
引文:

lanno 寫道:
OH.. Derek too?

Lanno, 你估得一個Derek咩,我公司有Derek Li, Derek Lai, Derek Lui (不過唔識唱歌)...
入營呢可能係Derek Lee 李力持!
祝你地玩得開開心心...

Adam:

But I only know one "Derek" ar..

Lanno
adamchow
發表時間: 2006-08-23 18:26
青韻是我家!
註冊日: 2005-04-05
發表數: 302
引文:

lanno 寫道:
OH.. Derek too?

Lanno, 你估得一個Derek咩,我公司有Derek Li, Derek Lai, Derek Lui (不過唔識唱歌)...
入營呢可能係Derek Lee 李力持!
祝你地玩得開開心心...

Fion
發表時間: 2006-08-23 15:52
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-29
發表數: 201
引文:

chrishui 寫道:
請問個日我地幾點鐘﹐會係邊到等呀﹖

Chris,

8月26日 - 2:30pm 西貢碼頭282號巴士站集合

Fion

Fion ^.^

(1) 2 3 »
樹狀顯示 | 舊的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權