logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共34
(8人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 34

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   網友談天室
     2006.11.19 (日) - Fornia & Tung's Wedding
無發表權

全部展開 前一個主題 | 下一個主題
發表者 討論內容
阿東
發表時間: 2006-07-03 02:43
網站管理員
註冊日: 2003-12-16
發表數: 491
2006.11.19 (日) - Fornia & Tung's Wedding

Fornia & Tung's Wedding

Daisypath Ticker

2006年11月19日

婚禮 : 11:40 a.m. 伊甸園婚姻見證服務香港公園
www.hkmcs.com.hk

婚宴:08:00 p.m. 彌敦道345號永安九龍中心8樓 - 聯邦金閣

----------------
吾人粵語 天籟九聲

阿東
發表時間: 2006-07-03 02:44
網站管理員
Re: 19 Nov,2006 Fornia & Tung Wedding
辦婚事, 真的是幾煩瑣.
特別是我這些國內工作的,
星期六日才有空籌備婚事(好多時重去o左玩/彈琴)
好多事情未有決定好, 很多時壓力便落到fornia那裡...
不過話分兩頭, 凡事都有人相議一同分擔, 係好開心o架.

吾人粵語 天籟九聲

阿東
發表時間: 2006-07-03 02:49
網站管理員
Re: 19 Nov,2006 Fornia & Tung Wedding
上年「香港友folk2005」都是差不多時間舉辦,
希望不會我婚禮撞期.

吾人粵語 天籟九聲

Lydia
發表時間: 2006-07-03 07:42
網站管理員
註冊日: 2003-12-10
發表數: 820
Dear Fornia & Tung,

恭喜,恭喜!!!! 執子之手,與子皆老,實是人生一大喜事. 願你倆小口子百頭到老,永結同心 (最好快d添丁發財啦 )

^Lydia^

Christine
發表時間: 2006-07-03 09:09
青韻是我家!
發表數: 760
Dear Tung & Fornia,

甜甜蜜蜜~舉案齊眉
二人世界~佳偶天成
百年好合~永結同心
有情人終成眷屬
恭喜~恭喜~

62號圖送給一對小情人與一對準新人.....
90號圖是專誠送給Tung與Fornia這對準新人~恭喜恭喜/(^c^)/
http://w6.oekakies.com/p/3friends/p.cgi

\(^o^)~音符樂韻樂音q(^o^)p樂聚同好同樂~(^o^)/
"合皮佐型, 合皮威亭"~歡迎
http://w1.oekakies.com/p/minami03/p.cgi
http://hk.myblog.yahoo.com/pownn2006

RodFoo
發表時間: 2006-07-03 09:30
青韻是我家!
註冊日: 2004-01-01
發表數: 682
Tung / Fornia,

About time La!!

My words are exhausted. Can only say Big Big Big Big Big Congratulations to you two!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rod
PPM
發表時間: 2006-07-03 09:59
青韻典堂級民歌好友
好, 恭喜東哥加入 "Visa"一族, 東嫂, 放心啦, 東哥係識途老馬, 講完笑, 祝你地白頭到老, 得閒鶧}開工"啤" 件出, 教佢玩結他, 唱唱歌仔

colacat
發表時間: 2006-07-03 10:06
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2006-02-10
發表數: 270
嘩! 結婚呀! 好開心呀! yeah~~

恭喜東哥東嫂

chrishui
發表時間: 2006-07-03 11:37
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-21
發表數: 1239
Dear 東哥&東嫂﹐

恭喜曬。祝你地兩個白頭到老﹐永結同心。

東哥﹐睇你開心到傻左呀﹐自寫自答左兩次﹐哈哈哈哈﹗

至於香港友FOLK﹐你唔駛擔心啦﹐就改係11/19 聯邦金閣舉行啦﹐你得唔得閒幫手做音響﹖ 東嫂當晚就可以即刻婚後復出獻唱了。
PhantomGTR
發表時間: 2006-07-03 12:16
版主
註冊日: 2003-12-09
發表數: 1325
Fornia, 東哥:
恭喜晒!祝你地和和氣氣,日日都開開心心!

東哥:
呢段時間俾心機呀,我個時一個月先係香港五六日,仲要返工返大陸。所以好明白你的苦況,如果可以就將呢工作subconctract出去吧!haha

全部展開 前一個主題 | 下一個主題

主旨: 發表者

無發表權