logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共171
(45人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 171

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   民歌會談室
     我想各位朋友會有興趣的~
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
多事人
發表時間: 2004-01-02 23:44
青韻是我家!
註冊日: 2004-01-02
Re: 我想各位朋友會有興趣的~
睇些心靈小品?
美麗心世界

多事人
發表時間: 2004-01-02 23:47
青韻是我家!
睇些小說?
00GB小說網

多事人
發表時間: 2004-01-02 23:51
青韻是我家!
還記得Michael叔叔和PPM講過以前一本年青人周刊嗎?這本一出版時亦叫新年青人雙周刊的...
大紀元周刊
不過有些偏激,注意吧...
多事人
發表時間: 2004-01-02 23:55
青韻是我家!
講了唔少了,講埋最後一個(可能應該係頭一個呢. )...

想搵英文歌結他譜,這網就應該幫個忙~
Guitar Tabs

如各位仲有興趣的話,小弟仲有些係值得堆介的...
阿添
發表時間: 2004-01-03 00:01
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4327
多事人兄,
多謝你的推介,如果方便的話,幫手放埋落”網站大連結”就更加好喇。  謝謝。

----------------
"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

心言
發表時間: 2004-01-03 01:04
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-15
發表數: 87
嘩...好正!

笑觀風雨天,坐看雲起時;兩者皆我意,勸君莫多疑。
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
輕風細語聽天籟 如煙若霧道心言
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
心言拾夢坊(臨時版)

心言
發表時間: 2004-01-03 01:06
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-15
發表數: 87
引文:

多事人 寫道:
有得聽的台灣校園民歌(仲有些英文歌.)網~
白開水的天空

嘩, 實在太好, 咁多台語歌.

笑觀風雨天,坐看雲起時;兩者皆我意,勸君莫多疑。
輕風細語聽天籟 如煙若霧道心言
心言拾夢坊(臨時版)

多事人
發表時間: 2004-01-03 01:28
青韻是我家!
引文:
多謝你的推介,如果方便的話,幫手放埋落”網站大連結”就更加好喇。  謝謝。

唔掂啊...是否版主功能?
多事人
發表時間: 2004-01-11 23:01
青韻是我家!
今日在搜集郵票資料,發現這網,頗正啊...有三色台唔少經典電視劇主題由MTV...
好望角

« 1 (2)
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權