logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共28
(2人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 28

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   網友談天室
     Happy Birthday to Flora
無發表權

| 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
Fornia
發表時間: 2005-06-06 13:30
版主
註冊日: 2003-12-11
發表數: 297
Re: Happy Birthday to Flora
e.e.
祝你生日快樂,身體健康呀!!!!!

----------------
I'm Fornia

e.e.
發表時間: 2005-06-07 01:32
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-26
發表數: 656
Dear all friends.. Billy, Chris, PPM, Iris, RodFoo, Whitehorse, Chanhonkit, Frankie, Christine, Patrick, Sim, Alice, 一葉舟, Lydia, Michael 叔叔, 小添, tccheung, William, Fion, Fornia 及 所有 from 短訊,電話,icq, msn,及在權發唱生日歌給我聽的所有朋友仔,再一次感謝您們的祝褔。

今年的生日對我來說是特別有意義的,除了因為又是一個十年,也因為有您們的祝褔...

過去的十年最感恩的當然是一家人開開心心啦,其次就是在這幾年裡能夠逐一尋回自己童年的夢想...一把年紀走去學結他【本來想鋼琴的】,雖然彈得水皮,不過求其為自己伴奏到就好開心架啦,冇記性要求唔多的。重有就係能夠學畫畫,由唔識到慢慢理解,由白紙變成一幅畫,當中的喜閱同滿足感非筆墨所能形容。重有值得感恩的就是因為讀了一個電腦課程因而盲摸摸的在互聯網認識到您們。

謝謝您們的好音樂,謝謝您們關心和鼓勵,謝謝版主小添和東哥哥設立這個好網站給我們交流。

嗚...........唔係好慣呀,剛剛先話識應左個四字又要迎接個五字...........

嘻 ~ 下一個十年我會是怎樣的呢?..................................可能會滿臉巢晒皮咯 "︵" .......可能有好多老人優惠喎 ^3^ .....可能會做奶奶.......可能會抱乖孫.....嘻嘻 ~~ 希望每日都開開心心,希望結他唔會退晒步 希望畫畫會更進一步...... 希望........希望將來做個開開心心健康活潑的老太婆。

My blog.
http://www.hkflash.com/diary/diary.asp?id=floret

Kenneth
發表時間: 2005-06-07 11:09
版主
註冊日: 2003-12-10
發表數: 490
e.e 你又點會係老太婆哩!!!!~~~

雖然遲左d,但係e.e 祝你生日快樂~ 身體健康!!!!!!!!!!!!!

多d番青韻啦~~~

somewhere over the rainbow

Fion
發表時間: 2005-06-07 20:28
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-29
發表數: 201
引文:

Kenneth 寫道:
e.e 你又點會係老太婆哩!!!!~~~

雖然遲左d,但係e.e 祝你生日快樂~ 身體健康!!!!!!!!!!!!!

多d番青韻啦~~~

e.e...你唔記得我地要一齊排期入老人院咩??
你同我地年紀咪差唔多...點算係老太婆呢?
Kenneth講得0岩, 你多d返來青韻啦~~
咁多地就可以............

多D一齊去權發食飯啦~~~

Fion ^.^

tccheung
發表時間: 2005-06-08 00:16
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-27
那晚在權發聚餐,一眾Folk友為e.e.唱生日歌。e.e.站立起來,我特別留意到她一邊聽,一邊含情脈脈望著大家,既是感激、又是感恩;還帶著幾分少女的靦腆,最後欠身還禮,盈盈坐下。 e.e.又怎會是老太婆呢?

在下只是如實報導,若然e.e.怪罪下來,有鑊最好大家孭。
mel
發表時間: 2005-06-08 00:30
青韻是我家!
註冊日: 2004-06-08
O!

happy birthday!!!

mel

Welcome to PinkArt for Music and Arts: -
http://www.pinkart.com.hk

e.e.
發表時間: 2005-06-09 00:10
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-26
發表數: 656
Thank you Dear Kenneth & Mel.

Dear Kenneth, Fion, TCCheung,嘻 ~ 我都冇話家陣係老太婆,我話十年後之嘛。家陣重不知幾精 ling 啊。

謝謝您們。

My blog.
http://www.hkflash.com/diary/diary.asp?id=floret

chrishui
發表時間: 2006-06-05 22:17
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-21
發表數: 1239
EE,

祝你生日快樂﹐日日都咁開心﹗﹗
Fornia
發表時間: 2006-06-05 22:39
版主
註冊日: 2003-12-11
發表數: 297
Happy Birthday To You..
Happy Birthday To You...
Happy Birthday To ee
Happy Birthday To You ........

ee...生日快樂

I'm Fornia

Lydia
發表時間: 2006-06-05 22:56
網站管理員
註冊日: 2003-12-10
發表數: 820
My dearest e.e,

祝妳青春常駐,心想事成,身體健康,笑口常開,終生美麗,畫功大進呀

P.S.得閒煮多d好嘢俾我地食呀

^Lydia^

« 1 2 (3) 4 5 6 ... 13 »
| 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權