logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共9
(1人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 9

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   網友談天室
     Table-tennis tournament for YOU
無發表權

| 舊的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
lanno
發表時間: 2006-06-30 14:31
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-03
發表數: 642
Re: Table-tennis tournament for YOU
引文:

patrick 寫道:
各位, 一葉舟約大家在1/7那天三點半在地鐵九龍灣站B出口7-11等埋一齊行, 因為都要行約15分鐘架. 所以請準時, 要一齊等的請在此報名等埋你.
叧外, 若自己駕車的話, 運動埸出面街有少量表位, 或可泊在輔警總部隔離的露天車埸.

Too bad on July/1, I've somethings more important to do.

Lanno
sonar
發表時間: 2006-06-30 12:25
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-04
發表數: 664
Re: Table-tennis tournament for YOU
等左咁耐!!! 終於到啦!! 聽日見!!!
Lydia
發表時間: 2006-06-30 02:07
網站管理員
註冊日: 2003-12-10
發表數: 820
Dear Patrick,

星期六係九龍灣地鐵站B出口7-11等呀,不見不散呀

----------------
^Lydia^

patrick
發表時間: 2006-06-29 22:44
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-28
發表數: 710
各位, 一葉舟約大家在1/7那天三點半在地鐵九龍灣站B出口7-11等埋一齊行, 因為都要行約15分鐘架. 所以請準時, 要一齊等的請在此報名等埋你.
叧外, 若自己駕車的話, 運動埸出面街有少量表位, 或可泊在輔警總部隔離的露天車埸.
sammy
發表時間: 2006-06-29 18:56
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-14
發表數: 456
Thanks a lot 一葉舟, let's play badminton this time!

sammy

sonar
發表時間: 2006-06-29 15:45
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-04
發表數: 664
好熱鬧呀! 好玩!
stephanie
發表時間: 2006-06-29 15:22
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2005-09-01
發表數: 164
引文:

colacat 寫道:
嘩, 今次大堆頭大制作, 咁多人都去打, 真開心.

慘啦, 我咁屎波, 到時可能跟唔到你地既球速.

Hi Cat,

I am not a skilful player too. Let me play with you ! Just for fun!

Cheers,
Stephanie
colacat
發表時間: 2006-06-28 13:56
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2006-02-10
發表數: 270
PATRICK
COLACAT
一葉舟
SONAR
LYDIA
SAMMY
亞添
Sum
stephanie姐姐
Natalie

嘩! 10 個! 真開心!!
stephanie
發表時間: 2006-06-28 12:36
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2005-09-01
發表數: 164
引文:

patrick 寫道:
下星期係喇, 仲歡迎參加架, 而家有以下幾個.
PATRICK
COLACAT
一葉舟
SONAR
LYDIA
SAMMY
亞添
Sum

Patrick,

Please count me & Natalie in. Thanks.

Cheers,
Stephanie
一葉舟
發表時間: 2006-06-27 23:01
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2004-10-24
發表數: 92
Dear Sammy,

德福花園內確有羽毛球場,在德藝會內,但我們打的場地是九龍灣室內運動場(8號場),未去過比較難搵,要由德福花園行落九龍灣工業區麗晶花園那邊。

不如大家在1/7那天三點半在地鐵九龍灣站B出口7-11等埋一齊行落去好唔好?

Dear Sum 兄,

你幫我地Book多個場,真係唔該晒。泊車問題我也不大清楚,不過我記得場館門口條路有收費泊車,明天幫你問問。

Dear all,

羽毛球我帶,你地記得帶拍呀。嘩,巴西出場喇,講住咁多先。

朋情似酒,歲月如歌。

« 1 ... 8 9 10 (11) 12 13 14 ... 35 »
| 舊的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權