logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共22
(3人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 22

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   民歌及音樂活動
     2005.08.15 - Aloha from Hawaii (Elvis Live Music & Dinner)
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
DD_Chan
發表時間: 2005-08-06 18:29
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-23
2005.08.15 - Aloha from Hawaii (Elvis Live Music & Dinner)
早前曾和大家透露過YWCA趣屋餐廳會搞一個小型貓王音樂聚會,現在已確定舉行,以紀念貓王在8月16日的死忌。

日期:8月15日(星期一)
時間:晚上6時至12時
費用:HK$150 (包括一個特別為了當晚夏威夷風情而設計的5 courses set dinner)
服裝:夏威夷恤

當晚會有駐場歌手現場演唱Elvis的懷舊金曲,特別在8時半後更邀請了一位從日本來的日本貓王,唱出一些貓王經典冧歌,之後更有問答遊戲,答中更可獲Elvis的紀念品。
由於門券只作內部認購,不會公開發售,如對這個音樂活動有興趣的朋友,可致電27113157,直接找Edmond Tse (manager) 訂票,或者撻朶「青韻」,可能會優先。

DD Chan
chrishui
發表時間: 2005-08-07 15:17
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-21
發表數: 1239
Re: Aloha from Hawaii (Elvis Live Music & Dinner)
DD Chan﹐

請預我3張啦﹐(christine, ee and me)

仲有你人想去﹖

thanks,

DD_Chan
發表時間: 2005-08-07 16:47
開始0係青韻的常客喇。
Re: Aloha from Hawaii (Elvis Live Music & Dinner)
Chris
收到你的資料。因為我住得比較近,為方便大家,我可和大家統一訂位,請於8月10日(星期三)下午6時前報名,先到先得。

現有報名人數:
DD Chan x 1
Chris, e.e., Christine x 3
Mel Sir x 7

共11位
iris
發表時間: 2005-08-07 21:20
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-14
發表數: 238
dd chan

麻煩你預我一位呀!hehheheh

iris ^__^
Fion
發表時間: 2005-08-08 12:24
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-29
發表數: 201
DD Chan

The Comma報名!!!
請預我同Kenneth兩位丫~~
Thanks!! ^^

----------------
Fion ^.^

DD_Chan
發表時間: 2005-08-08 13:47
開始0係青韻的常客喇。
Iris, Fion收到。
現時人數如下:

DD Chan x 1
Chris, e.e., Christine x 3
Mel Sir x 7
Iris x 1
Fion, Kenneth x 2

共14位
Kenneth
發表時間: 2005-08-08 20:15
版主
註冊日: 2003-12-10
發表數: 490
yeah~~ Iris 又去~ Fion 又去~
ee christine 又去~~
為食Chris 又去~~~
好開心 ~~~hehehehhe

somewhere over the rainbow

Christine
發表時間: 2005-08-08 20:28
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-10
發表數: 760
Dear DD_Chan ,
唔該晒幫忙訂位呀~~^_^!
-----------------------------------------------------------------------
DD_Chan 寫道:
早前曾和大家透露過YWCA趣屋餐廳會搞一個小型貓王音樂聚會,現在已確定舉行,以紀念貓王在8月16日的死忌。

日期:8月15日(星期一)
時間:晚上6時至12時
費用:HK$150 (包括一個特別為了當晚夏威夷風情而設計的5 courses set dinner)
服裝:夏威夷恤.................................................@_@!

大家記得著番件............夏~~~老~~~威~~~呀))))))))))))!!

p.s.呵~~我無呢類衫喎~~咁點萛好呢~^g^!!!

\(^o^)~音符樂韻樂音q(^o^)p樂聚同好同樂~(^o^)/
"合皮佐型, 合皮威亭"~歡迎
http://w1.oekakies.com/p/minami03/p.cgi
http://hk.myblog.yahoo.com/pownn2006

iris
發表時間: 2005-08-08 22:42
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-14
發表數: 238
CHRISTINE

係囉...我都無呀...點算好呢....hehehe
佢會唔會唔俾我地入架???

iris ^__^
DD_Chan
發表時間: 2005-08-09 00:05
開始0係青韻的常客喇。
Iris
唔駛驚,如果無夏威夷恤,我想穿泳衣都可以入掛!

DDChan
(1) 2 3 4 »
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權