logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共6
(1人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 6

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   網友談天室
     M.A.D Website
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
sampson
發表時間: 2005-10-02 23:04
青韻是我家!
註冊日: 2004-01-04
Re: M.A.D Website
That was beautiful.
I love it.

Sampson
DD_Chan
發表時間: 2005-10-02 23:10
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-23
Hi MAD
I've seen you mention the Beatles Night in your web, tell us more on this please.
DD_Chan
Sim
發表時間: 2005-10-03 03:24
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2004-04-28
DDChan,
10月10日(mon)何文田翠屋餐廳有個Beatles Night,
暫時知道演出者包括楊光、Solo Wong同M.A.D
全晚唱哂Beatles歌,我淨係知咁多,到時得閒過去捧下場,
不過唔知駛唔駛好似貓王之夜咁貓王咁,扮Beatles呢?

Frankie,
d相全部可以按圖放大,
如果你意思係話放大左都唔夠大,
咁就要將就下,
因為係免費Webhosting網頁容量有限,所以要慳住駛。
今日又加左Lanno相。
同追緊各MAD友的後生相,
個個都咁『成熟』,
都係睇返多d後生相好d。

----------------

capofc
發表時間: 2005-10-03 11:13
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2004-02-26
發表數: 1081
Dear Derek,

I see! Yes, please add more young photos of the member that will be interesting.

Rgds,
Frankie(Capo)
stephanie
發表時間: 2005-10-03 12:56
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2005-09-01
發表數: 164
Congratulations! It's beautiful. I know more about the members now.

cheers,
Stephanie
sonar
發表時間: 2005-10-03 13:41
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-04
發表數: 664
好鬼正呀!
Christine
發表時間: 2005-10-03 22:44
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-10
發表數: 760
彼頭四之夜!!! 正喎!!!!

\(^o^)~音符樂韻樂音q(^o^)p樂聚同好同樂~(^o^)/
"合皮佐型, 合皮威亭"~歡迎
http://w1.oekakies.com/p/minami03/p.cgi
http://hk.myblog.yahoo.com/pownn2006

Sim
發表時間: 2005-10-04 05:01
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2004-04-28
時光倒流30年,經典重現!
1975年一個聖誕節Party之中,一名有型長毛男士,
穿著整齊西裝,摩登的喇叭褲及新潮高跟皮鞋,手抱一支木結他,
情深款款的彈唱歐西流行曲,在旁一眾人士全神貫注聆聽美妙歌聲,
女士們更為之傾到。

咁有型之男士,到底係邊個?
詳情可按上圖連結,或到M.A.D網頁探索究竟。

whitehorse
發表時間: 2005-10-04 12:40
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-13
發表數: 2030

Adam好靚仔呀!唔知你老婆係唔係party識呢?
Derek你有幅側面相好似城城,一個字型!

回望過去,珍惜現在,展望將來!
青韻老餅舊組員
白馬
網頁:YouTube Link

PPM
發表時間: 2005-10-04 21:50
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-10
Wa, 又一超級班霸誕生啦

« 1 (2) 3 4 »
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |