logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共28
(4人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 28

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   網友談天室
     多多指教 - rockfunfans share space
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
fcklam
發表時間: 2006-05-05 22:03
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2005-08-12
發表數: 68
多多指教 - rockfunfans share space
其實想做一個Blog好耐,不過早排工作太忙!無辦法做得好D!終於花左唔小時間做到今日咁都見得下人!

http://spaces.msn.com/rockfunfans ,多多指教!

阿添
發表時間: 2006-05-05 22:24
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4326
Re: 多多指教 - rockfunfans share space
引文:

fcklam 寫道:
其實想做一個Blog好耐,不過早排工作太忙!無辦法做得好D!終於花左唔小時間做到今日咁都見得下人!

http://spaces.msn.com/rockfunfans ,多多指教!

Good Blog!

小第記得十幾年前有個叫Rockfun韕BS,有好多Band友鶣蚾Q論音樂,好鬼熱鬧,鶧}真係好興夾Band謘C

祝你個Blog都會咁成功喇。

----------------
"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

fcklam
發表時間: 2006-05-06 01:03
開始0係青韻的常客喇。
Re: 多多指教 - rockfunfans share space
引文:
小第記得十幾年前有個叫Rockfun韕BS,有好多Band友鶣蚾Q論音樂,好鬼熱鬧,鶧}真係好興夾Band謘C

莫非阿添以前都係Rock Fun BBs user?個世界唔係咁細!小弟就係依個BBs 既SysOp!無左Rock Fun BBs之後,剩底班Fans,我就起左依個討論區繼續暢談音樂!

PhantomGTR
發表時間: 2006-05-06 01:09
版主
註冊日: 2003-12-09
發表數: 1325
yee......我都係Rock Fun BBS 的user喎.

Michael叔叔
發表時間: 2006-05-06 01:36
版主
註冊日: 2003-12-20
Hi fcklam,

真的很不錯的地方.......

唔知受唔受我地呢D老人家玩呢........

All The Best To You!!

Michael叔叔
一個喜歡音樂、喜歡民歌的叔叔
http://hk.myblog.yahoo.com/michaeluncle
M.A.D Website :www.geocities.com/hongkongmadband

fcklam
發表時間: 2006-05-06 04:25
開始0係青韻的常客喇。
引文:
唔知受唔受我地呢D老人家玩呢........

當然得啦!Welcome!
fcklam
發表時間: 2006-05-06 04:26
開始0係青韻的常客喇。
引文:
我都係Rock Fun BBS 的user喎

個世界真係細,更加歡迎你留言!
capofc
發表時間: 2006-05-06 07:09
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2004-02-26
發表數: 1081
Fat Lo,

Good Job! Add Oil!

Cheers,
Frankie(Capo)
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權