logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共19
(2人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 19

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   歐西民歌
     嘩﹗韓國人都識他們﹐今次真係勁﹗
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
adamchow
發表時間: 2006-09-20 20:38
青韻是我家!
註冊日: 2005-04-05
發表數: 302
Re: 嘩﹗韓國人都識他們﹐今次真係勁﹗
犀飛利!有睇頭,有聽頭!
Tri's Hi's 國際性演繹...韓國人真識貨。
好彩Patrick哥喺臨尾半秒講聲"多謝!
家吓...凡係廣東人都威過威士忌!

----------------

hoihoi
發表時間: 2006-09-21 01:06
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-09
發表數: 62
勁呀!香港人揚名海外啦!
有冇人識睇韓文呀!唔知寫mud呢?
再喺度同Tri's Hi's 致敬 !!!

*青韻真係勁ar... 音樂會請到Tri's Hi's....

ivy

capofc
發表時間: 2006-09-21 15:04
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2004-02-26
發表數: 1081
Capo 都勁, 當年 2004 concert 都請到Tri's-Hi's做表現嘉賓,仲有彈結他超勁的Rod Gor!!!Superb!!!

Cheers,
Frankie(Capo)
patrick
發表時間: 2006-09-21 18:42
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-28
發表數: 710
IVY,妳地唔好咁誇啦, 要睇韓文可以試吓呢個翻譯網架.
http://www.babelfish.altavista.com/
hoihoi
發表時間: 2006-09-22 11:33
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-09
發表數: 62
多謝Patrick gor指點... 我用咗Patrick 介紹的網站試一試.睇了一睇
這個網的主人應該是一位基督徒.
小妹亦於中學早會唱hymn時唱過 "Day is Done", 那時以為這是首 hymn song.
這個網裹面有好多不同version 的 hymn.
eg. Wispering Hope 都有5個version.
http://blog.joins.com/media/folderListSlide.asp?uid=dohihahn&folder=23&list_id=6825504
我鍾意~Anita Kerr Singers唱嗰首多D, 好鬼Grand.

ivy引文:

patrick 寫道:
IVY,妳地唔好咁誇啦, 要睇韓文可以試吓呢個翻譯網架.
http://www.babelfish.altavista.com/

« 1 (2)
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權