logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共35
(3人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 35

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   民歌及音樂活動
     Peter, Paul and Mary 2005年再度來港??
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
PPM
發表時間: 2004-03-14 08:11
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-10
Peter, Paul and Mary 2005年再度來港??
今早收到Noel Paul Stookey電郵, PP&M傾緊出年3月會再來港, 我打算提出叫佢地唔好在會展演出, 因為個場地真係唔掂.

----------------

ellen
發表時間: 2004-03-14 11:04
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2003-12-29
Re: Peter, Paul and Mary再度來港??
good morning, 誠哥,

到時記得帶埋我去睇呀
lingling
發表時間: 2004-03-14 23:27
已經開始識到一些青韻民歌好友。
發表數: 33
Re: Peter, Paul and Mary再度來港??
好o野!

Ling Ling
http://lingling.mocasting.com/

iris
發表時間: 2004-03-14 23:52
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-14
發表數: 238
ppm 叔叔

讚成呀.....上次真係好唔掂呀
場地雖大,但係音響勁差呀,最好觀眾席係斜上去個隻啦!
嘻嘻
Allan
發表時間: 2004-03-15 11:22
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2004-01-02
發表數: 93
引文:

iris 寫道:
ppm 叔叔

讚成呀.....上次真係好唔掂呀
場地雖大,但係音響勁差呀,最好觀眾席係斜上去個隻啦!
嘻嘻

講靚聲就梗係「高山劇場」喇~~
但坐位咁少,票價實貴到飛起!
PPM style o既民歌應該唔會太嘈,唔知「大球場」得唔得呢?
DD_Chan
發表時間: 2004-03-15 12:50
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-23
ppm兄
真係耍同PP&M講一聲,會展場地雖然可以座多些人,主辦單位收益比較化算,但是埸地太平太大,音響不夠好,覲眾的感覺不夠close,淨係望著大銀幕,文化中心反而會更好,可能會貴一點,但是唔緊耍啦,機會唔係太多嘛!

DD Chan
PPM
發表時間: 2004-03-15 13:52
青韻典堂級民歌好友
各位, 在下後來一諗, 如果又係上次間制作公司攪, 我估場地都唔會變,,,,,,,今晚試試 e 比 Noel Paul Stookey, 睇睇佢點feedback.....

型kenneth
發表時間: 2004-04-18 00:05
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2004-04-15
really?
iris
發表時間: 2004-04-22 18:48
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-14
發表數: 238
PPM叔叔

有消息未即?
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權