logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共8
(2人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 8

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   中港台民歌
     韓國人心中永遠的女歌神 - 來自香港的唱作歌手陳秋霞 Chelsia Chan
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
多事人
發表時間: 2007-02-17 15:50
青韻是我家!
註冊日: 2004-01-02
Re: 韓國人心中永遠的女歌神 - 來自香港的唱作歌手陳秋霞 Chelsia Chan
上次食飯唔記得問,原來你真係性李的,哈...這次真係唔係第一次見,唔同上次係誤會呢...

幾見POST古典樂讓小弟等外行人見識兼認知一下?
Louis
發表時間: 2007-02-17 17:20
青韻是我家!
註冊日: 2006-04-29
發表數: 583
Re: 韓國人心中永遠的女歌神 - 來自香港的唱作歌手陳秋霞 Chelsia Chan
引文:

多事人 寫道:
上次食飯唔記得問,原來你真係性李的,哈...這次真係唔係第一次見,唔同上次係誤會呢...

幾見POST古典樂讓小弟等外行人見識兼認知一下?

你係......
Louis
發表時間: 2007-02-17 17:28
青韻是我家!
引文:

Sim 寫道:
登記左喇,
要填好多野。

Good!!!

一有消息我第一時間通知你。

多事人
發表時間: 2007-02-19 02:01
青韻是我家!
引文:

Louis 寫道:
你係......

問你'浪漫季節'係誰唱那個啊...
Louis
發表時間: 2007-02-19 02:51
青韻是我家!
引文:

多事人 寫道:
引文:

Louis 寫道:
你係......

Sorry, 我估你認錯人, 我都唔知'浪漫季節'邊個唱。
多事人
發表時間: 2007-02-19 10:03
青韻是我家!
引文:

Louis 寫道:
引文:

多事人 寫道:
引文:

Louis 寫道:
你係......

Sorry, 我估你認錯人, 我都唔知'浪漫季節'邊個唱。

對啊...在權發時你都話唔知呢...
嗯~我又搵到一首陳秋霞...
http://www.youtube.com/watch?v=YEiKOtXcB6c
Louis
發表時間: 2007-02-19 13:38
青韻是我家!
引文:

多事人 寫道:

對啊...在權發時你都話唔知呢...

係咩???
Louis
發表時間: 2007-02-19 16:01
青韻是我家!
阿添
發表時間: 2007-02-20 02:48
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4326
Louis

Thanks for sharing! You're really a big fan of Chelsia Chan wor....haha..

CW used to sing "One Summer Night" years ago but I nearly forget how to do that... haha.. Thanks for reminding me!

----------------
"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

Louis
發表時間: 2007-02-21 14:04
青韻是我家!
Re: Sim 兄, 有料到!!!!!
Sim 兄,

請問你 hkvp forum 網名係乜?
« 1 (2) 3 4 5 »
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權