logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共18
(8人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 18

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   結他講場
     集體訂購Farida吉他, 有興趣網友請留聯絡
無發表權

| 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
bear
發表時間: 2007-05-06 00:23
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2007-05-06
Re: 集體訂購Farida吉他, 有興趣網友請留聯絡
阿東前輩:

請問仲趕唔趕得切quote D-21C/N同 D-62AN?
thx~!
TomL
發表時間: 2007-05-06 18:04
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2005-02-19
發表數: 93
死啦, 見到支 D62AN 又身痕啦, 啱啱賣左支 Ovation 同支Martin 咋, 如果又再買鋼線, 係唔係好過份呢?

話時話, 如果知道 D62AN 幾錢, 講聲呀! 唔該, 唔該!

(希望拖遲d, 等 d 購買慾降溫啦)
patrick
發表時間: 2007-05-06 19:54
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-28
發表數: 710
今日錄咗支FARIDA D10N 既試音, 短短地, 大家參考吓啦.
colacat
發表時間: 2007-05-07 21:23
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2006-02-10
發表數: 270
嘩! d 聲確係好靚呀!

其實到底幾錢左右??

----------------

patrick
發表時間: 2007-05-07 22:56
青韻是我家!
好難講, 要等亞東收到價單先知, 唔會太貴既, 英國賣249英鎊, 香港唔使咁高既.
dannychow
發表時間: 2007-05-07 23:16
青韻是我家!
註冊日: 2006-01-01
heeheehee... d聲靚可能主要係因為Patrick o既功力深厚,加上一手靚靚指甲~
kenny728
發表時間: 2007-05-07 23:58
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2006-09-27
唔該..我都想買支D-67,係好有誠意架,唔知會唔會太遲呢?
e.e.
發表時間: 2007-05-08 01:07
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-26
發表數: 656
引文:

e.e. 寫道:

呢個好靚呀。

=======================================

就..就...就黎母親節啦,重未有價錢呀。

東哥哥,我鐘意呢個呀,細細個,有冇魚絲線的?

My blog.
http://www.hkflash.com/diary/diary.asp?id=floret

patrick
發表時間: 2007-05-08 18:45
青韻是我家!
e.e. 仲買classical guitar? 買支綱線玩吓麻, 可以多d唔同效果.
e.e.
發表時間: 2007-05-13 23:23
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-26
發表數: 656
引文:

patrick 寫道:
e.e. 仲買classical guitar? 買支綱線玩吓麻, 可以多d唔同效果.

======================================

嘻嘻 ~~ 結果今日買了個蛋糕及吃了大餐。

祝各位媽媽母親節快樂!!!

My blog.
http://www.hkflash.com/diary/diary.asp?id=floret

« 1 ... 4 5 6 (7) 8 »
| 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權