logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共20
(3人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 20

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   結他講場
     學結他
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
MaggieJenni
發表時間: 2009-06-06 12:57
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2009-06-06
學結他
40 歲才學結他,有冇人願意教呢?
PhantomGTR
發表時間: 2009-06-06 17:17
版主
註冊日: 2003-12-09
發表數: 1325
Re: 學結他
重賞之下,必有勇夫。
(just joking..... )

----------------

emmakwok
發表時間: 2009-06-06 17:30
青韻是我家!
註冊日: 2007-09-28
Just go ahead to learn. It doesn't matter when you start. Surely you will find the fun in playing guitar.

Don't mind to start late. Just mind you don't do it. Come and join the House Party tonight and you will find a lot of 'old' learners.

like me..... Ha..Ha..

Emma

rayhk
發表時間: 2009-06-11 12:25
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2009-06-07
never too late to learn.don't give up because of your age.
many members in this group will teach you ,i'm sure.
aaama9
發表時間: 2009-08-03 12:50
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2009-08-02
發表數: 10
有心唔怕遲~yeah~~~

by 馬仔~

Qiang's 123
發表時間: 2009-09-11 14:09
版主
註冊日: 2003-12-20
有心學的話必須親力親為,要花點時間到每間琴行問問,叫我失望的是:

有一天我的同事對我說她到那間大琴行查詢時的對話

問:請問學結他,幾時有班?
答:一至日都有導師駐場,有個人和小組。

問:現在報名可以嗎?
答:你小朋友多大?

問:我學。
答:我們沒有教那麼大個的,對不起!

問:...... 唔該你......

Qiang

放下包袱;心情舒服
不受干預;沒有挑剔
拋開怨恨;只有祝福

kipper
發表時間: 2009-09-12 00:33
已經開始識到一些青韻民歌好友。
註冊日: 2007-08-28
發表數: 22
Hi, may I ask if Hong Kong has any music school that allows the middle age group to learn music?

Learning music should be ageless. It's never too late or old to learn, in fact, anything. I totally agree with you that it's quite a sad thing to hear.

Let's hope that people of all age groups will not give up learning music.

Get going, everyone, and all the best!

兆豪
byheart
發表時間: 2009-11-19 14:05
已經開始識到一些青韻民歌好友。
註冊日: 2009-10-22
學無前後,達者為先。
locheukfan
發表時間: 2010-01-16 16:57
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2010-01-09
本人教授結他,你可以試試到我的網誌
http://joelocheukfan.blogspot.com/
看看有沒有適合的課程, 或是到香港結他音樂學園的網址
http://www.hkgmi.com.hk/
看更多資料
我同意樓上所說的, 學無前後, 達者為先, 但若想達得更快更有效率, 勤力刻苦故然不可少, 但也不可走錯路, 故想讓你看看我教授的課程有否適合你的, 但無論如何, 希望你也能夠享受彈奏結他的樂趣!
bert
發表時間: 2010-01-28 21:59
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2005-03-26
塔順風POST問一下

有無人教押尾???超想學
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權