logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共7
(3人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 7

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   民歌及音樂活動
     香港友Folk 2009
無發表權

| 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
whitehorse
發表時間: 2009-12-04 13:58
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-13
發表數: 2030
Re: 香港友Folk 2009
微笑是看到無論台前幕後的人員,大家都盡心盡力,對音樂充滿着熱誠,無分彼此,齊心合力,做好一個有意義的音樂會!

微笑是看到大家不斷改進,加入新原素,豐富音樂!

微笑是看到無論老中青,從中有所得著,一起成長!

向所有台前幕後人員、觀眾、贊助及捐獻人仕致敬!

----------------
回望過去,珍惜現在,展望將來!
青韻老餅舊組員
白馬
網頁:YouTube Link

neofung
發表時間: 2009-12-04 21:33
已經開始識到一些青韻民歌好友。
註冊日: 2008-11-19
小朋友都咁努力,辛苦晒 !
我都要努揀/執相....前日餅爺追交相,次次都我最遲
neofung
發表時間: 2009-12-05 02:16
終於執左少少相出黎
不過呢度唔可以upload相,但我仍然未伸請個人相簿 XD
唯有貼係另一個forum,但我地個forum要login先有得睇 XD
不便之處,敬請原諒
http://photog.hk/viewthread.php?tid=6614&extra=page%3D1&frombbs=1

仲有千多張要處理。。希望party(有的話)之前搞得切,用黎做特別獎品 。。。。
OldCake
發表時間: 2009-12-05 11:49
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2005-12-05
我搞掂了........有成四百幾張

今早交了 DD Chan 轉交 Michael 叔叔

希望大家喜歡啦
OldCake
發表時間: 2009-12-05 11:56
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2005-12-05
貼幾張劣作.......大家指教下

#大合照
Jom
發表時間: 2009-12-05 16:33
註冊日: 2006-01-08
非常感謝 Hong Kong友Folk 2009 音樂會 : 台前幕後的籌委會成員, 表演嘉賓, 工作人員, 拍攝人員和義工們, 得到你們的熱誠支持, 才可把這音樂會一年一年地延續下去.....

Joe

sum
發表時間: 2009-12-05 22:33
青韻是我家!
註冊日: 2004-07-17
More than 500 photos of Folk 2009 have been uploaded. You can click the image to view in a larger size. Due to capacity constraints, the view size is 800x600.

http://www.sumboy.com/Folk2009/index1.html
maria
發表時間: 2009-12-07 17:08
註冊日: 2006-04-19

睇到我眼花花 終於搵到三張相 但一張好遠 睇我唔到 另一張就 比人遮住我 得一張 有我五分三個樣

但都比維園個次好 個次做影後 得個背脊

neofung
發表時間: 2009-12-07 18:20
禾個日器材不足 (畀賣家放左飛機,又買唔切 XDD)
好彩尾場C兄黎到,影左唔少正野
http://photog.hk/viewthread.php?tid=6615&extra=page%3D1

呢個唔使login都睇到 
http://telee.hk/concert/20091129_bdmdrkWGfsKeRnzYJRAcM3xMGrUSoUzx/

做唔到相簿都做到calendar,布望趕得切
simga
發表時間: 2009-12-08 00:13
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2007-01-07
發表數: 254
The photos are great. Thank you for your effort. Great appreciation!

Robin
« 1 2 3 (4) 5 6 »
| 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權