logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共13
(3人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 13

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   結他講場
     Tom Paxton為名的acoustic guitar
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
PPM
發表時間: 2004-07-27 21:54
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-10
Tom Paxton為名的acoustic guitar
美國老牌Acoustic結他製造廠Martin公司推出一只以美國民歌手Tom Paxton (The Last Thing On My Mind, The Maravellous Toy的作者) 為名的Acoustic結他,有興趣可以到以下網址看看 :

http://www.martinguitar.com/guitars/choosing/guitars.php?p=z&g=h&m=HD-40LSH%20Tom%20Paxton

----------------

阿添
發表時間: 2004-07-28 10:44
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4326
Re: Tom Paxton為名的acoustic guitar
引文:

PPM 寫道:
美國老牌Acoustic結他製造廠Martin公司推出一只以美國民歌手Tom Paxton (The Last Thing On My Mind, The Maravellous Toy的作者) 為名的Acoustic結他,有興趣可以到以下網址看看 :

http://www.martinguitar.com/guitars/choosing/guitars.php?p=z&g=h&m=HD-40LSH%20Tom%20Paxton

差不多五萬銀港紙,幾貴啊。 不過個Tom Paxton個Logo幾得意。

"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

keith
發表時間: 2004-07-28 14:16
版主
註冊日: 2003-12-10
Re: Tom Paxton為名的acoustic guitar
真係睇下好啦!!!!! 好貴呀....... 如果我有rod 哥的技術, 年尾又有雙糧+花紅.....都可以諗下
阿添
發表時間: 2004-07-28 23:39
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4326
引文:

keith 寫道:
真係睇下好啦!!!!! 好貴呀....... 如果我有rod 哥的技術, 年尾又有雙糧+花紅.....都可以諗下

Keith,
就算年尾又有雙糧+花紅,我都諗下都唔敢呀(薪酬低微)!

"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

RodFoo
發表時間: 2004-07-29 23:25
青韻是我家!
註冊日: 2004-01-01
發表數: 682
如果係支Classical, 你就當然會泛諗喇!少林正派梗係唔同卭崍邪派啦! Heh Heh!!
patrick
發表時間: 2004-07-30 00:48
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-28
發表數: 710
唔使5 萬咁貴, 3 萬幾買支用得又睇得齔畦L又點算貴呢, 重未計佢可以閒閒哋陪你一二十年喎! 不過我就唔係咁鐘意呢d簽名version.
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權