logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共35
(1人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 35

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   民歌會談室
     2004.11.26 - 邀請你出席〔阿添生日小小音樂派對〕
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
阿添
發表時間: 2004-11-23 14:46
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4325
2004.11.26 - 邀請你出席〔阿添生日小小音樂派對〕
小弟廿七號生日,想找個藉口邀請曭B友仔出來唱唱歌,有幸得到好朋友William哥哥答應協助安排,現誠邀你來一齊玩番晚,千其不用帶禮物(女友除外 ),帶把口,或帶埋支靚結他來就最好喇,派對詳情如下:-

日期: 2004年11月26日 (星期五)
時間: 10:00 P.M. - 12:00A.M.
地點: 音樂農莊民歌餐廳 (點去?!
主持: Willam Lam
費用: 任乜食乜自費謘A好朋友的民歌表演就費用全免
報名: 在這裡留個言又得,Call我又得 (9288 1540)

大家又來Folk All Night啦!

已回應預計可以出席,一齊"聽聽歌,飲杯"的有以下的朋友仔,有勞Lydia小妹妹Book^喇:-

William
白馬
Lydia
e.e.
Christine
阿東
Fornia
Ivy
Michael叔叔
Chris
Tony
Judie
Felix (Judie's friend)
PhantomGTR (要早走)
Alice (要早走)
PPM
Fat Dennis (My brother)
Tony
Sandy
Iris
謝盈
Edwin (My friend)
Dickson (My Classmate)
Michael Tse
靚媽一家三口

P.S. Michael叔叔請帶口琴!

----------------
"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

William
發表時間: 2004-11-23 16:50
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2004-05-11
發表數: 210
Re: 2004.11.26 - 邀請你出席〔阿添生日小小音樂派對〕
HI every brothers and sisters,

Welcome come together in celebrating Tim's birthday and spend a wonderful time together la.

hahahaa
whitehorse
發表時間: 2004-11-23 17:16
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-13
發表數: 2030
Re: 2004.11.26 - 邀請你出席〔阿添生日小小音樂派對〕
香港最著名爛玩民歌手:阿添的生日派對一定要捧場,如無意外(有老婆大人permit的話),一定到場同你賀壽兼玩番晚,預祝你生日怏樂,早啲同Ivy拉埋天窗!

回望過去,珍惜現在,展望將來!
青韻老餅舊組員
白馬
網頁:YouTube Link

Lydia
發表時間: 2004-11-23 17:31
網站管理員
註冊日: 2003-12-10
發表數: 820
Dear Tim,

你老哥生日咁大件事又點可以少得小妹我呀,到時等我盡下地主之誼,同你癲番一晚啦.

祝你永遠都咁靚仔,永遠都咁精力充沛,永遠都支持民歌....仲有記往早d請我地飲你同Ivy個餐呀!!!

^Lydia^

阿添
發表時間: 2004-11-23 18:01
網站管理員
白馬/Lydia:

生日咋! 你講到九百萬丈遠!

到時有機會一齊上台唱番首"青鳥"呀,話晒係組歌嘛,不過咁耐都未背到譜添。 

e.e.
發表時間: 2004-11-23 18:04
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-26
發表數: 656
我黎呀
我帶埋牛奶糖黎請你食呀

預祝小添添生日快樂,身體健康。

My blog.
http://www.hkflash.com/diary/diary.asp?id=floret

阿添
發表時間: 2004-11-23 18:18
網站管理員
引文:

e.e. 寫道:
我黎呀
我帶埋牛奶糖黎請你食呀

預祝小添添生日快樂,身體健康。

多謝ee,唔知CFL今次會唔會載譽重來,在民歌餐廳獻唱呢?

capofc
發表時間: 2004-11-23 19:32
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2004-02-26
發表數: 1081
I can't join because I need to work in that night. Too bad!!! Wish you all have a wonderful night with Tim! Happy Birthday to you! Tim! How old are you?!

Smiles,
Frankie (Capo)
mel
發表時間: 2004-11-23 19:53
青韻是我家!
註冊日: 2004-06-08
Happy birthday Tim!

love to be there, but I have to work that night, sorry!(most of ALL, for myself)

here wishing you all a joyful evening!
mel

Welcome to PinkArt for Music and Arts: -
http://www.pinkart.com.hk

patrick
發表時間: 2004-11-23 20:09
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-28
發表數: 710
I think he is only 25, happy birthday Tim, I must say at my age "GET MARRY SOON LA". . I love to join you guys , but I'm only free til midnight.
(1) 2 3 4 »
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權