logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共24
(2人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 24

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   民歌會談室
     e.e.的網站 - 正
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
阿添
發表時間: 2003-12-29 00:01
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4325
e.e.的網站 - 正
今日抽空到了ee的網站,感覺好正。

原來Flora姐姐畫{好叻謘A寫文章亦有一手,又有愛心助養小朋友,藉得大家學習啊。

得閒就探下ee個家頁,留個言喇。

http://home.hkflash.com/gb/gb.asp?id=floret

----------------
"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

Lydia
發表時間: 2003-12-29 00:16
網站管理員
註冊日: 2003-12-10
發表數: 820
Re: e.e.的網站 - 正
Flora同Christine都係畫畫高手o黎o架!!!!

^Lydia^

阿添
發表時間: 2003-12-29 00:19
網站管理員
Ivy都謘A佢細個成日姨謘A不過宜家就好少見他畫喇。

e.e.
發表時間: 2003-12-29 16:08
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-26
發表數: 656
小 Tim,d 文章唔係我作o架,我邊有咁叻,不過呢倫多左睇書,見到有好的文章和故事,就加幅圖落去post出黎給大家分享囉。
dawn
發表時間: 2004-01-13 01:34
已經開始識到一些青韻民歌好友。
發表數: 37
hello e.e.
我叫dawn呀! 你礸e好靚同好warm啊!
你做d咩工作o架?係咪漫畫家啊?
你畫得好隨意但又有個人風格, 好羨慕你呀!
喠有啊! 你比鬫n多感覺落d畫到, 好有feel呀!
阿添
發表時間: 2004-01-13 02:11
網站管理員
引文:

dawn 寫道:
hello e.e.
我叫dawn呀! 你礸e好靚同好warm啊!
你做d咩工作o架?係咪漫畫家啊?
你畫得好隨意但又有個人風格, 好羨慕你呀!
喠有啊! 你比鬫n多感覺落d畫到, 好有feel呀!

點只畫{叻呀,ee重好好人,又有愛心,唱歌同彈結他都頂瓜瓜謘A你睇ee(中間)幾Pro!

Lydia
發表時間: 2004-01-13 16:06
網站管理員
引文:

阿添 寫道:
引文:

點只畫{叻呀,ee重好好人,又有愛心,唱歌同彈結他都頂瓜瓜謘A你睇ee(中間)幾Pro!
嘩...亞添,你咁樣同ee賣廣告,你緊係想佢請你刷餐勁啦

^Lydia^

e.e.
發表時間: 2004-01-13 17:49
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-26
發表數: 656
阿Tim, 嘩!!乜咁大頂帽笠落o黎呀 #@.@#阿姨個臉又紅晒啦。

Hello Dawn, 你好,好高興認識你,也謝謝你的讚賞。我唔係漫畫家啊 ,我係一個好普通既家庭主婦,那裡的畫有好多係我生活寫照哩。我其實唔識畫畫o架,全部都是亂來的。童年時候好羨慕同學仔畫畫靚,老師都比個"甲"佢地,我就幾乎次次都囉"丙",見到音樂老師彈琴我又好想學彈琴,不過以前環境唔許可,好多理想都唔可以實現。現在年紀大左又有時間咪追逐番童年夢想囉。 學下畫公仔,學下玩結他。嘻~返老還童啊 。
dawn
發表時間: 2004-01-14 04:06
已經開始識到一些青韻民歌好友。
發表數: 37
haah, 我都好開心同好高興認識你呀! 唔知第時回香港有無機會睇鴽A現場表演咁呢 !!
真係好鍾意睇你D畫呀 ^.^ 有意思有 heart啊!

ee, 其實你有時間可以大膽D出本書!
warm 麰輕鉹Ho麻 :)

我依o家都係家庭主婦 dawn 呀, 哈哈!
Lydia
發表時間: 2004-01-15 10:59
網站管理員
對於我這個畫畫白癡,我真係好羡慕ee同Christine的畫功. Dawn,你說得很對,ee每一幅作品都好用心去畫的,絕對有heart,有feeling.

^Lydia^

(1) 2 »
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權