logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共38
(1人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 38

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   網友談天室
     2004.12.23 - 青韻開組之 - 聖誕特別版
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
Kenneth
發表時間: 2004-12-20 08:23
版主
註冊日: 2003-12-10
發表數: 490
2004.12.23 - 青韻開組之 - 聖誕特別版
各位,聖誕就到啦~~
23號開組時,不如搞個小小地的party la.~~
唱下聖誕歌呀....唱下聖誕歌呀...唱下聖誕歌呀咁law..(講講下好似無乜特別tim...)
點都好,難得我又唔使番法文&Bass,各親愛的組員記得早d番黎玩呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
一齊過一個愉快的Christmas Eve's eve ~~~

----------------
somewhere over the rainbow

Lydia
發表時間: 2004-12-20 10:49
網站管理員
發表數: 820
Re: 青韻開組之 - 聖誕特別版~
Dear Kenneth,

好呀,我地一齊慶祝下聖誕節. 不過,真係希望多d組員(無論新舊組員)返黎開組呀,多d人玩會開心d嗎.

預祝大家有個愉快的聖誕節!

^Lydia^

阿添
發表時間: 2004-12-20 11:46
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4325
引文:

Kenneth 寫道:
各位,聖誕就到啦~~
23號開組時,不如搞個小小地的party la.~~
唱下聖誕歌呀....唱下聖誕歌呀...唱下聖誕歌呀咁law..(講講下好似無乜特別tim...)
點都好,難得我又唔使番法文&Bass,各親愛的組員記得早d番黎玩呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
一齊過一個愉快的Christmas Eve's eve ~~~

Kenneth,

I will not be able to join you as I'll have to attend a meeting in Tuen Mun on Thursday! Please prepare well and lead the party! : )

"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

Kenneth
發表時間: 2004-12-20 12:03
版主
it's just TOO BAD~~~
without you is not "complete" la... ~___~

Can back for DInner ma.~~?

Fion
發表時間: 2004-12-20 12:29
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-29
發表數: 201
yeah~yeah~~
星期四一於玩餐勁啦! 不過我可能要遲少少先返到來呀...
因為多野做~~ Anyway, 我會盡早返來玩....
超級happy呢~~~~~
阿Tim, 你返來一齊dinner啦, 有你會開心好多呀!!!

Fion
Lydia
發表時間: 2004-12-20 13:26
網站管理員
發表數: 820
Dear Tim,

係囉,返黎做食飯組組員都好丫,冇左你呢個著名香港爛玩民歌手又點得呢?

^Lydia^

Kenneth
發表時間: 2004-12-20 16:48
版主
咁Fornia 同阿東呢?
iris 呢?
Ivy 呢?

你地又番唔番??

Fornia
發表時間: 2004-12-20 19:43
版主
註冊日: 2003-12-11
發表數: 297
引文:

Kenneth 寫道:
iris 呢?
Ivy 呢?

你地又番唔番??

Of course, I'm OK la .... 阿東番唔到 ar!

阿Tim, we need you ar.....

I'm Fornia

Kenneth
發表時間: 2004-12-21 15:07
版主
oh.. 見唔到呀東tim....

阿添
發表時間: 2004-12-21 17:28
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4325
引文:

Fornia 寫道:
引文:

Kenneth 寫道:
iris 呢?
Ivy 呢?

你地又番唔番??

Of course, I'm OK la .... 阿東番唔到 ar!

阿Tim, we need you ar.....

最新消息,Client話取消會議,我又來得喇。 Let's party!

"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

(1) 2 »
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權