logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共29
(2人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 29

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   網友談天室
     今日係好耐冇返來既"基夫"生日呀!! 大家快D來祝賀佢啦!
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
Fion
發表時間: 2005-04-06 15:14
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-29
發表數: 201
今日係好耐冇返來既"基夫"生日呀!! 大家快D來祝賀佢啦!
Keith,

Happy Birthday!!!!!
祝你開開心心, 肥肥白白....hehehehehe....

有時間就返來中心唱下歌仔啦.....^o^

Fion

----------------
Fion ^.^

Kenneth
發表時間: 2005-04-06 15:34
版主
註冊日: 2003-12-10
發表數: 490
Re: 今日係好耐冇返來既"基夫"生日呀!! 大家快D來祝賀佢啦!
Keith! 好miss you wor...>>~~~
幾時番黎同我唱 "Wonderful tonight" ar?? hehhe

Happy B-day~~~~~

somewhere over the rainbow

RodFoo
發表時間: 2005-04-06 15:58
青韻是我家!
註冊日: 2004-01-01
發表數: 682
Re: 今日係好耐冇返來既"基夫"生日呀!! 大家快D來祝賀佢啦!
Hi Keith,

Don't work too hard La. Need your playing in the House Party.

Anyway, Many happy returns to you !!!

Rod
Lydia
發表時間: 2005-04-06 15:59
網站管理員
發表數: 820
神奇基夫,

祝你日日都咁開心,仲要快d添丁發財呀~~~

(得閒記往蒲頭喇)

^Lydia^

keith
發表時間: 2005-04-06 16:30
版主
Dear folks,

多謝大家.....我真的很久沒有同大家jam歌啦......
有時間一定會返來.....

近來比較忙, 希望遲D會好一點, 好鬼耐無彈結他la, (死啦, 同阿東的技術距離越來越遠tim....), 見到MAD 夾得咁爽, 有D手痕.....

KEITH

Kenneth
發表時間: 2005-04-06 19:04
版主
發表數: 490
手狠就番來啦~~~~~~

好多結他等僅你"R"... heheh

somewhere over the rainbow

PPM
發表時間: 2005-04-06 19:31
青韻典堂級民歌好友
Keith, 上星期六同Rod哥講開你 (唔係壞話), 快D蒲頭啦
祝生日快樂

chrishui
發表時間: 2005-04-06 23:02
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-21
發表數: 1239
Keith,

Happy Birthday!!!

快D蒲頭.

Michael叔叔
發表時間: 2005-04-06 23:16
版主
註冊日: 2003-12-20
Dear Keith,

Miss You Very Much......

Have A Very Happy Birthday!

Michael叔叔
一個喜歡音樂、喜歡民歌的叔叔
http://hk.myblog.yahoo.com/michaeluncle
M.A.D Website :www.geocities.com/hongkongmadband

iris
發表時間: 2005-04-06 23:55
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-14
發表數: 238
基夫

咪係囉,大家都咁想見你,你就返下來啦!
同大家一齊唱下歌仔嘛....hehehehe

生日快樂 身體健康 添丁發財

iris
(1) 2 »
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權