logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共7
(0人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 7

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   網友談天室
     PSP 呀.. 好吸引 ...~~~~
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
Kenneth
發表時間: 2005-04-14 11:59
版主
註冊日: 2003-12-10
發表數: 490
PSP 呀.. 好吸引 ...~~~~
有無大佬買左?
不過應該都無人好似我咁貪玩.. hahahaha

----------------
somewhere over the rainbow

阿添
發表時間: 2005-04-15 00:54
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4326
Re: PSP 呀.. 好吸引 ...~~~~
冇錢買喇。

好窮。

"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

Dolphin
發表時間: 2005-04-15 23:25
已經開始識到一些青韻民歌好友。
註冊日: 2004-04-25
發表數: 41
我都好喜歡打機架
本應我見到部野好吸引
所以都好想買架,不過睇完個銀碼要四位數字咁多
令我購買意欲大減呀.....部野體積又咁鬼大喎

現在好似跌左價呀,聽聞之前賣三千幾四千大元
宜家賣二千幾••••

我寧願玩PS2 好過.......

Kenneth
發表時間: 2005-04-17 23:48
版主
引文:

Dolphin 寫道:
我都好喜歡打機架
........

我寧願玩PS2 好過.......

e~ dolphin 打機嗎?!?!!~~ 你玩乜多??
I play GT3/WE7 ar.. and my favourite is 渣巴士~ hehehehehehehhe

Dolphin
發表時間: 2005-04-23 00:34
哎o也...sorry 呀....咁遲先回你
近排過著d非人生活••••

係呢,
我都有玩過PC 版WE7呀,
而我最愛玩瘋狂阿給online game,
實車, 同埋機舖打機
不過我冇PS2架,但又好想玩頭文字D...街機好吸引

Kenneth
發表時間: 2005-05-22 00:21
版主
hehe dolphin~ 我買左PSP la~ hahahahaha

有機會既一齊打打機,唱下歌~~~~ ^^

阿添
發表時間: 2005-05-22 01:10
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4326
Fion同Kenneth都好有米! PSP好貴的玩具啊。

"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

Kenneth
發表時間: 2005-05-23 21:40
版主
阿添....
compare 你支 Takamine TOP model... well... hahahah

不如你都買一部一齊玩啦~ hehehe

Fion
發表時間: 2005-05-23 22:42
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-29
發表數: 201
Kenneth,

你又做魔鬼叫阿Tim買PSP....hehe....

阿Tim...

我係受害者.....不過...話時話...PSP真係幾好玩架....
仲可以放MP3, Vedio, Photo...等...
你快D買番部...加入我地既行列啦....到時可以一齊對戰呀!!

Fion ^.^

Dolphin
發表時間: 2005-05-23 23:07
嘩, 你o地買 o左PSP喇......
近排某網絡公司都係咁promte.......
搞到我越來越想買

(1) 2 »
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權