logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共14
(2人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 14

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   網友談天室
     謝謝大家
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
KO小魚
發表時間: 2006-01-22 02:19
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2005-10-27
謝謝大家
大家好:

今日有幸同大家一聚,真係好開心。大家對我的熱情招待,令我感到好親切。

今日係Rod哥屋企終於明白乜野叫「五星級的家」 …專車接送不特只,仲請你食野,Sampson加工鴨胸做頭盤,再飲埋紅酒,萬元級結他任你玩,仲同我修理埋結他,又有DVD睇,睇完仲有Michael叔叔珍藏DVD拎返屋企,之後仲有各位的Live睇…

咁的陣容,仲可以去邊度搵呀?!

小弟今日第一次下海,彈到咁肉酸,真係唔好意思,十分感謝大家的鼓勵同指點。

可惜今日我有事要閃先,同網主Tim, Capo Frankie, Billy哥哥緣慳一面,好彩2月仲有機會。

三人互Jam

PPM

Sampson

PPM + Rod哥 + 我

Rod哥示範「最簡單」picking... 嚇到我丫...

Rod哥眾多名琴中,小弟最鍾情呢支guitar, 聲音極度迷人,恰似一位公主。

Rod哥手持秘密武器「洗衫板」

大家唔好誤會係方太教煮"食送",呢d就係正式的即興音樂!

Tri's Hi's廚房夾歌,好好聽

Derek + Rod 哥 Jam野

Tri's Hi's (2/3) + e.e + Sampson

我與偶像

Michael叔叔出場!

Derek大佬

齊Jam。 Lanno + Lanno太太登場,Lanno真人後生過上鏡好多。

P.S. 影唔到Adam哥哥...真失禮

再次感謝大家,祝大家身體健康,06年大吉大利

----------------

KO小魚
發表時間: 2006-01-22 02:29
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2005-10-27
Re: 謝謝大家
有d photo顯示唔到 大家 copy and paste或去下面睇:
http://www.wretch.cc/album/kofishy

sorry ar

chrishui
發表時間: 2006-01-22 03:04
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-21
發表數: 1239
原來你就係小魚﹐今日同你都緣慳一面﹐你走左幾分鐘﹐我先至同 Frankie 到。

另外要多謝Rod 哥熱情招待﹐有咁正的紅酒、食物、一齊唱唱歌﹐真爽。個個洗衫板做樂器就夠特別。唔知有無人影到相呢﹖

也多謝Frankie 為我地訂的食物﹐又親身去取﹐好美味﹐25人都食唔曬﹐多謝Frankie。
sonar
發表時間: 2006-01-22 08:36
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-04
發表數: 664
Lanno真人後生過上鏡好多。
Michael叔叔
發表時間: 2006-01-22 10:35
版主
註冊日: 2003-12-20
Dear Ko小魚 & All Friends :

今天很高興和Dear Ko小魚見面,真是後生可畏,前途無限,多些給我們彈些好結他吧.......

作天的Party,確要多謝Dear Frankie(Capo)及多位諵岫w排的好朋友們,更要多謝主人家Dear Rod哥.......

Dear 小魚,如你喜歡更多那些的DVD及VCD,請盡快聯絡我,希望你回到澳洲後,可慢慢的欣賞........

Michael叔叔
一個喜歡音樂、喜歡民歌的叔叔
http://hk.myblog.yahoo.com/michaeluncle
M.A.D Website :www.geocities.com/hongkongmadband

Christine
發表時間: 2006-01-22 11:18
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-10
發表數: 760
噢~個網頁顯示......
----------------------------------------------------------------------
不存在的網頁!

對不起!您瀏覽的頁面不存在。

如果您有任何疑問,請聯絡至support@FotoGB.com。謝謝。
--------------------------------------------------------------------

不過昨夜真係好高興, 又唱又玩加上美酒佳餚, 因為與大小姐
&狗伯伯同行關係, 無法玩到曲終人散有D遺憾哩~~

\(^o^)~音符樂韻樂音q(^o^)p樂聚同好同樂~(^o^)/
"合皮佐型, 合皮威亭"~歡迎
http://w1.oekakies.com/p/minami03/p.cgi
http://hk.myblog.yahoo.com/pownn2006

whitehorse
發表時間: 2006-01-22 11:39
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-13
發表數: 2030
睇薯菑v真係走寶,Rod哥有咁多靚結他同好洐琱j家任玩,又同小魚緣慳一面,不過無法啦,要陪外父外母食團年飯,唯有記望下次玩過啦!

回望過去,珍惜現在,展望將來!
青韻老餅舊組員
白馬
網頁:YouTube Link

e.e.
發表時間: 2006-01-22 11:48
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-26
發表數: 656
昨日好開心呀。

謝謝Rod 哥的熱情招待、謝謝 Frankie & Chris 幫手取食物、謝謝Sampson親自加工的鴨胸、謝謝 Michael 叔叔接送我們港島人...

謝謝美味的食物,美妙的音樂,美麗的歌聲.....

認識您們,e.e. 好開心啊........

My blog.
http://www.hkflash.com/diary/diary.asp?id=floret

sonar
發表時間: 2006-01-22 12:05
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-04
發表數: 664
又無我份既...
Michael叔叔
發表時間: 2006-01-22 13:13
版主
註冊日: 2003-12-20
Dear Christine,

小魚作天Party的相片,應是在以下的相簿

www.wretch.cc/album/kofishy

請快去睇睇......

Michael叔叔
一個喜歡音樂、喜歡民歌的叔叔
http://hk.myblog.yahoo.com/michaeluncle
M.A.D Website :www.geocities.com/hongkongmadband

(1) 2 »
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權