logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共27
(5人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 27

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   音樂自由講
     Razones & Wanch Bar 20Jan
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
sonar
發表時間: 2007-01-09 00:25
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-04
發表數: 664
Razones & Wanch Bar 20Jan
Razones & Wanch Bar

新一年第一場Show. 黎緊20號星期六晚. 在灣仔Wanch Bar 有演出. 10pm till late... 大家如果得閒又唔怕夜.. 可以黎支持下阿!

地址係 The Wanch
54 Jaffe Road, Wanchai, Hong Kong
Telephone: 2861 1621

dannychow
發表時間: 2007-01-09 22:14
青韻是我家!
註冊日: 2006-01-01
Re: Razones & Wanch Bar 20Jan
不如Razone夾返首《Wings~ You Are The Hero》band version la~

我得閒一定o黎~
阿添
發表時間: 2007-01-10 00:19
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4326
灣仔好! 哈哈,得閒一定到來支持!

----------------
"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

Sim
發表時間: 2007-01-10 01:33
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2004-04-28
咦, 星期六嚟喎, 可以去捧場囉

Kenneth
發表時間: 2007-01-12 17:37
版主
註冊日: 2003-12-10
發表數: 490
我都想黎捧下場wor.!!
順便帶埋350d 黎影下相先~ hahahahaha

要買飛嗎>?

somewhere over the rainbow

dannychow
發表時間: 2007-01-15 21:03
青韻是我家!
註冊日: 2006-01-01
SANTANA同女結他手Jam歌:

Sonar兄,你搵次拉d女徒弟出o黎同Razone夾啦.
sonar
發表時間: 2007-01-15 22:56
青韻是我家!
Danny:

衣首The Game of love 我地間中都有玩架bor.. 一樣有女仔唱.. 今次都應該一樣會玩.. 因為今次應該有位新朋友到時會黎唱. =D
sonar
發表時間: 2007-01-15 22:58
青韻是我家!
引文:

Kenneth 寫道:
我都想黎捧下場wor.!!
順便帶埋350d 黎影下相先~ hahahahaha

要買飛嗎>?

kenneth:

多謝支持阿!
唔駛買飛的. 入黎飲杯野就可以坐到收工..
adamchow
發表時間: 2007-01-16 11:31
青韻是我家!
註冊日: 2005-04-05
發表數: 302
I believe the "Wanch Bar" is smoke-free now, I'll come!

sonar
發表時間: 2007-01-17 00:22
青韻是我家!
多謝大家支持阿!! 到時見阿!!!
(1) 2 3 »
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權