logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共26
(3人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 26

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   網友談天室
     My Radio 開咪!
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
adamchow
發表時間: 2007-02-08 20:40
青韻是我家!
註冊日: 2005-04-05
發表數: 302
My Radio 開咪!
曾幾何時,全香港最好的電台節目都已經在晴朗的一天蒸發了,陰天隨之驟降,大氣電波世界暗淡無光。
不過,在2007年2月5日,您們盼望已久的言論自由重光終於來臨。
全港最受歡迎,最好聽、最辣的電台節目主持人盡在 my radio 開咪。
http://www.myradio.com.hk/enter.htm

----------------

simonkwan
發表時間: 2007-02-08 20:42
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2004-06-09
Re: My Radio 開咪!
已加到我的最愛,謝謝!
capofc
發表時間: 2007-02-08 20:47
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2004-02-26
發表數: 1081
Dear Adam,

Good wor, just bookmarked it!!! Thanks!!!

Cheers,
Frankie(Capo)
發表時間: 2007-02-08 21:38
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2003-12-17
發表數: 72
Adam,

Thanks for your information.

adamchow
發表時間: 2007-02-09 21:14
青韻是我家!
各位大佬,不用客氣!
私人推介,網上直播:
星期一 10pm-11pm 黃毓民
星期四 10pm-Midnight 蕭若元
當然可以下載其MP3在上下班途中細聽...
由其事...小圈子特首選舉,現已展開

whitehorse
發表時間: 2007-02-09 21:28
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-13
發表數: 2030
多一個網上電台,可以多d選擇,當然係好事!
睇黎今次小圈子特首選舉會比以前多好多火花,大家等住睇啦!

回望過去,珍惜現在,展望將來!
青韻老餅舊組員
白馬
網頁:YouTube Link

adamchow
發表時間: 2007-02-11 13:19
青韻是我家!
曾 蔭 權 競 選 口 號 「 我 會 做 好 呢 份 工 」 全 城 熱 講 , 捱 生 捱 死 打 工 仔 聽 到 這 句 說 話 ,
真 是 百 般 滋 味 在 心 頭 , 各 行 各 業 人 士 也 有 一 句 說 話 想 向 特 首 候 選 人 說 ,
有 網 友 收 集 了 他 們 的 心 聲 在 網 上 傳 播 , 看 完 後 令 人 忍 俊 不 禁 , 以 下 是 他 們 的 心 底 話 :

地 盤 工 人 : 「 我 會 鑽 好 呢 個 窿 ! 」
氣 功 師 : 「 我 會 發 好 呢 次 功 ! 」
八 達 通 公 司 : 「 我 會 整 好 八 達 通 ! 」
天 文 台 : 「 我 會 測 好 呢 個 風 ! 」
整 容 醫 : 「 我 會 隆 好 呢 個 胸 ! 」
鐘 錶 師 傅 : 「 我 會 整 好 呢 個 鐘 ! 」
廚 師 : 「 我 會 爆 好 呢 碟 蔥 ! 」
麻 將 腳 : 「 我 會 碰 好 呢 隻 東 ! 」
白 領 : 「 我 會 五 點 九 就 鬆 ! 」

stranger
發表時間: 2007-02-11 14:12
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2006-06-15
香港出現多D唔同類型嘅媒體,
多D唔同嘅人發聲,的確係好事!
不過......am......我本人唔多喜歡黃毓民同蕭若元啫!
(純屬個人喜好嘅問題啫)
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權