logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共17
(2人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 17

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   網友談天室
     認識舊組員Sam + 青韻十多年的開組情況
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
阿添
發表時間: 2007-05-13 15:04
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4326
認識舊組員Sam + 青韻十多年的開組情況
認識舊組員Sam
http://hk.myblog.yahoo.com/leongkinfan/article?mid=271&fid=9

青韻十多年的開組情況,Ivy, Sammy, Angel, 利口樂當年個樣好似冇勿走哦. 哈哈.
http://hk.myblog.yahoo.com/leongkinfan/article?mid=267&fid=9

點解唔見Tung和Anita等等呢?

----------------
"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

sammy
發表時間: 2007-05-13 23:03
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-14
發表數: 456
Re: 認識舊組員Sam + 青韻十多年的開組情況
青韻十多年的開組情況,Ivy, Sammy, Angel, 利口樂當年個樣好似冇勿走哦. 哈哈.
唔係呀!當年我靚仔好多呀!哈哈!

sammy

whitehorse
發表時間: 2007-05-14 18:08
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-13
發表數: 2030
Re: 認識舊組員Sam + 青韻十多年的開組情況
Sam,睇完你個網誌之後,真係好佩服你,亦令我對你嘅認識加深!記起十幾年前同你喺青韻認識,起初都無發現你隻右手有問題,後來先知道,不過無問你詳情,而家先知原因。
睇番你爬山片段,真係好敏捷,仲醒過好多人添,真係為你而驕傲!再睇番十幾年前你哋開組情況,真係好開心,當時我應該離開咗青韻,真係好感動!
記得舊年香港友Folk2006見過你,由於要負責錄影,只能夠同你傾咗幾句,希望你得閒返嚟青韻探吓班同唱歌,期望好快可以見到你。

你仲記唔記得以下93年一齊踩單車嘅相呀?

回望過去,珍惜現在,展望將來!
青韻老餅舊組員
白馬
網頁:YouTube Link

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權