logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共20
(3人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 20

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   徵求及出讓
     Gibson Acoustic - DOVE
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
Kevin_Lee
發表時間: 2011-05-23 12:51
初到青韻,請多多指教!
註冊日: 2011-03-07
Gibson Acoustic - DOVE
各位好!!! 請問有冇朋友對小弟支 Gibson木結他 -DOVE (超好聲) .. 有興趣呢 , hehehe
epao
發表時間: 2011-05-27 00:12
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2009-07-16
發表數: 298
Re: Gibson Acoustic - DOVE
Kevin兄, 帶埋來6月 house party 俾我地見識吓啦, 可能即場售出呢.
Kevin_Lee
發表時間: 2011-05-27 12:42
初到青韻,請多多指教!
包兄, 6月我都來呀, 但我要prepare考試.... 温唔切書所以來不到....

yes, actually 我想換支Hummingbird Gibson.. .
Kevin_Lee
發表時間: 2011-05-27 12:45
初到青韻,請多多指教!
epao
發表時間: 2011-05-27 16:09
開始0係青韻的常客喇。
Oops sorry, 我以為你果枝係 hammingbird 添, 因為果晚好多人讚你枝結他靚聲, 後來聽見你話萬五定萬六元就大家都話抵呀抵呀咁! 不過我先此聲明, 其實我都係扮識咋, 我對於呢 d 結他 model 一向無乜研究, anyway 都希望你早日換到枝靚 hummingbird 啦!!
Kevin_Lee
發表時間: 2011-05-27 16:18
初到青韻,請多多指教!
多謝包哥及各位對小弟支吉他的讚賞!! 其實多得Joe 哥幫手我買到支正野.. 佢原價要正HKD25000...
Kevin_Lee
發表時間: 2011-05-27 16:24
初到青韻,請多多指教!
其實吾止 15000-16000... buy nearby 20k ... wakaka

But still valuable!!!
epao
發表時間: 2011-05-27 20:21
開始0係青韻的常客喇。
有 Joe 哥, 冇甩拖!
rayhk
發表時間: 2011-06-23 23:26
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2009-06-07
想賣幾多?開個價先!丨
Kevin_Lee
發表時間: 2011-06-29 21:56
初到青韻,請多多指教!
Hi ray! Hkd 19000, ok ma?? Pls send me yr mobile# if u are really interest on it, my email: leeyingho717@hotmail.com
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權