logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共31
(3人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 31

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   結他講場
     仲有最靚0既豬腩肉 ..............
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
阿添
發表時間: 2010-11-15 22:10
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4326
仲有最靚0既豬腩肉 ..............

香港人最喜歡聽這首歌R燒豬..........

不如阿東練下彈比我地聽下......

----------------
"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

lanno
發表時間: 2010-11-17 16:43
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-03
發表數: 642
Re: 仲有最靚0既豬腩肉 ..............
Bravo!
阿東
發表時間: 2010-11-23 03:25
網站管理員
註冊日: 2003-12-16
發表數: 491
添爺,係唔係玩嘢呀?
係都擺lanno上抬先啦。Bass Solo 堅!

吾人粵語 天籟九聲

阿東
發表時間: 2010-11-23 03:30
網站管理員
註冊日: 2003-12-16
發表數: 491
家陣通貨膨賬,正常兩隻手彈已經冇市場
D豬腩肉,一雙手要化身成四手聯彈才合格。

吾人粵語 天籟九聲

epao
發表時間: 2010-11-23 12:56
開始0係青韻的常客喇。
註冊日: 2009-07-16
發表數: 298
好似打w雀多過彈琴喎
lanno
發表時間: 2010-11-23 17:24
青韻是我家!
註冊日: 2005-05-03
發表數: 642
Tung Gor:

Double bass solo... cool! but don't set me on the table ar.. hahaha... or wait for me, give 10 years to learn. hehe

Lanno
sum
發表時間: 2010-11-23 22:31
青韻是我家!
註冊日: 2004-07-17
I like this version from the Emmanuel brothers :
(see how young Tommy Emmanuel was at that time)

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權