logo
 敬請登入支持
帳號:

密碼:

遺失密碼嗎?

何不馬上註冊!
 主選單
 搜尋本網站

進階搜尋
 誰在線上
線上目前共16
(0人在瀏覽自由討論區)

會員: 0
訪客: 16

尚有...
 青韻廿周年特刊重溫
 青韻二十五周年紀念網頁
 聽我彈結他
 有用舊版資訊
舊版青韻民歌網

從01.06.2000以來的訪客
討論區主頁
   網友談天室
     歡迎新朋友 "Eric" 同 "Lu兒"
無發表權

樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 | 頁尾
發表者 討論內容
Kenneth
發表時間: 2005-04-01 08:34
版主
註冊日: 2003-12-10
發表數: 490
歡迎新朋友 "Eric" 同 "Lu兒"
尋晚有兩個新朋友黎同我地開組呀!!!!
歡迎歡迎歡迎歡迎~~

其他有睇lee 個網而又心思思想黎既就記得我地既開組時間~

逢星期四晚: 8:00 to 10:00
筲箕灣賽馬會青年空間 二樓~~~~

青韻大使KENNETH 報導完畢

----------------
somewhere over the rainbow

阿添
發表時間: 2005-04-01 13:17
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4326
Re: 歡迎新朋友 "Eric" 同 "Lu兒"
引文:

Kenneth 寫道:
歡迎歡迎歡迎歡迎~~

青韻大使KENNETH:

多謝呼籲,希望多一些真正喜歡音樂的年青新血加入青韻這個大家庭喇!

青韻失蹤老鬼阿添鼓掌

"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

Kenneth
發表時間: 2005-04-01 13:46
版主
註冊日: 2003-12-10
發表數: 490
阿Tim,你邊係老鬼呀~~ 你都係年青個脫呀~ haahhahah

somewhere over the rainbow

whitehorse
發表時間: 2005-04-01 17:14
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-13
發表數: 2030
引文:

阿添 寫道:
引文:

Kenneth 寫道:
歡迎歡迎歡迎歡迎~~

多謝呼籲,希望多一些真正喜歡音樂的年青新血加入青韻這個大家庭喇!

青韻失蹤老鬼阿添鼓掌

咁我呢個真正老餅的青韻舊主席兼舊組員都要向大家呼籲一下,只要喜歡音樂同心境年靑的朋友,都歡迎加入青韻的行列。

回望過去,珍惜現在,展望將來!
青韻老餅舊組員
白馬
網頁:YouTube Link

sammy
發表時間: 2005-04-01 23:22
青韻是我家!
註冊日: 2003-12-14
發表數: 456
亞添:
我是青韻的長老呢!你尚年青吧!

引文:

whitehorse 寫道:
引文:

阿添 寫道:
引文:

Kenneth 寫道:
歡迎歡迎歡迎歡迎~~

青韻失蹤老鬼阿添鼓掌

咁我呢個真正老餅的青韻舊主席兼舊組員都要向大家呼籲一下,只要喜歡音樂同心境年蘆漯B友,都歡迎加入青韻的行列。

sammy

whitehorse
發表時間: 2005-04-02 09:28
青韻典堂級民歌好友
註冊日: 2003-12-13
發表數: 2030
Sammy好耐冇見,好掛住你呀!幾時再出嚟同唱番啲靚歌畀大家聽呀?不如就今晚青韻House Party見。
不過大家唔好再認老喇,只要心境年靑同繼續喜歡音樂就得喇。

回望過去,珍惜現在,展望將來!
青韻老餅舊組員
白馬
網頁:YouTube Link

阿添
發表時間: 2005-04-02 10:02
網站管理員
註冊日: 2003-12-08
發表數: 4326
引文:

sammy 寫道:
亞添:

長老大人:

潛髐籉n鬼耐,出來透透氣喇。 青韻合唱團男主音無你唔得哇!

"推廣民歌。服務社群。鍛鍊自我"

sammy
發表時間: 2005-04-02 22:56
青韻是我家!
各位組員:
真的對不起,沒回來和大家唱民歌。我除了想專心一點應付學業外,還想在'復出"前裝備一下自己,因我已'油盡燈枯',想吸收多一些才回饋'青韻'啊!引文:

阿添 寫道:
引文:

sammy 寫道:
亞添:

長老大人:

潛髐籉n鬼耐,出來透透氣喇。 青韻合唱團男主音無你唔得哇!

sammy

iris
發表時間: 2005-04-03 01:36
開始0係青韻的常客喇。
發表數: 238
舅父

無見一排....鬼馬0左喎...hehe

iris
sammy
發表時間: 2005-04-06 17:52
青韻是我家!
外甥女:
四月四日那晚在Peter Yarrow演唱時可有和唱呢?當他和一眾小朋友唱'Puff'時, 我便回想起跟'青韻'的弟兄姊妹們合唱呢!當然我不會忘記妳唱的第一段啊!
舅父仔
引文:

iris 寫道:
舅父

無見一排....鬼馬0左喎...hehe

iris

sammy

(1) 2 »
樹狀顯示 | 新的在前 前一個主題 | 下一個主題 |

無發表權